reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

reklama
Bry wieczór!
No kurcze Agata ja tutaj wchodziłam z nadzieją że Ciebie dzisiaj nie ma bo rodzisz!!! a Ty co tutaj się obijasz! ;)
Miss hehe no prosze widać że impreza sie udała ;)

A my dzisiaj zrobiliśmy ... grila! ;) zimno niesamowicie ale nasi znajomi sie uparli że skoro się umówiliśmy to ma być ;) to nic że siedziliśmy pod kocami bo ciut chłodno było hehe ale nikomu się nie chciało iść do domciu ;)

Wyobraźcie sobie że dzieciaki tak się wybawiły.. że moja mała poszła się bawić do siebie do pokoju.. ale coś długo cicho ja tam zaglądam a ona połozyła się na łóżku łądnie przykryła kocykiem i śpi ! ;D
Jakie grzeczne dzieciątko ;D

Wraz z kumpelami (dwiema) obaliłyśmy 3 butelki winka :D
a faceci whisky także fajowo było ;)

No nic uciekam bo coś zmęczona jestem :)
zajrzę do Was jutro... mam nadzieję że Ciebie Agata jutro tu nie będzie ::) :laugh:

Hehe,Moniaa
widze,ze mieliscie typowego belgijskiego grilla!My co roku polujemy na ladna pogode,ale zawsze wychodzi nam smazenie mieska w deszczu ::)Kocyki tez zabieramy,nie tylko dla dzieci,zeby mialy pod czym spac(brawo dla corci)ale i dla nas,bo ostatni nasz grill ze znajomymi(wrzesien 05)odbywal sie w arktycznych warunkach ;D.

A moze wydamy Agacie zakaz bb?Nie ma dzieciaczka =nie ma klikania? >:D ;D ;D ;D

Witam
Dzisiaj była akcja kupka ale moje dziecko zastrajkowalo i nie zrobilo oczywiscie zrobila po 9, a tylko do 9 przyjmuja hehe jutro będzie powtórka! ;)
No ale Agaty jeszcze nie ma???
Może faktycznie ultimatum bez dziecka wstęp wzbroniony! ;D

taa jasne, ultimatum zadzialalo........dzieciok sie obrazil i siedzi w srodku z calych sil
postanowilam isc na spacer i przeszlam antwerpen wzdluz i wszerz. kupilam nowa plyte pearl jam i dobry chlebek z daglijksbrood i......poza tym nic
ale kiedys urodze ;)

moniaa, a moze taka dzisiejsza kupke zanies jutro ;)

To ja tutaj biegam z karta kredytowa malzonka po najbardziej posh shopach we wsi,a Olaf sie na nas wypina?A kysz,bo sie ciocia dior zdenerwuje i nie bedzie playstation ;) ;D

mamusia chyba tez sie obrazi i odda do sklepu te wszystkie zabawki co juz kupila i zje doopsuiker, a tatus wypije piwo :p

dobrze, ze chociaz slonce swieci, ale na grilla tez nie najlepsza pogoda bo by odfrunal z wiatrem taka mamy surfingowa pogode.

a z domu chyba przestane wychodzic bo albo slysze:
dat zal niet meer zo lang duren
albo:
mevrouw, heb u te veel gegeten??
baaaardzo smieszne, ci ludzie nie wiedza, ze igraja z ogniem >:D

Agatatje pisze:
taa jasne, ultimatum zadzialalo........dzieciok sie obrazil i siedzi w srodku z calych sil
postanowilam isc na spacer i przeszlam antwerpen wzdluz i wszerz. kupilam nowa plyte pearl jam i dobry chlebek z daglijksbrood i......poza tym nic
ale kiedys urodze ;)

moniaa, a moze taka dzisiejsza kupke zanies jutro ;)

Gdyby to było mozliwe to bym tak zrobiła! ;D ale chora kupka może leżeć góra 4h.. potem juz nową trzeba i bądź tu mądry?! ;)
Agata kurcze tak w ogóle co Ty tutaj robisz? idź poskakac po schodać ;D to ponoć też skutkuje ;)

reklama
Aaa Nicole wczoraj mi wypryszczyło na brzuszku i pleckach.. myślałam że cos zjadła i dostała uczulenia.. ale dzisiaj już ma na szyji i buźce podejrzewam ospe , albo różyczke, ale kurcze temp nie ma.. więc nie wiem co to. Poczekam jeszcze z 3-4 dni potem pójdziemy do pediatry chyba że będzaie temp :)
Teraz mała wygląda jak mały muchomorek ;)

Do góry