reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

moniaa, mam nadzieje, ze muchomorek dobrze sie czuje mimo kropek i ze udalo ci sie zdobyc kupke ;D
a ja sobie grzecznie czekam na porod :D

reklama
Bry
No niestety kupki brak ;D dzieck nam strajkuje heheheheh
No ale pediatra powiedziała że popołudniu wziąźć wrzucić do zamrażalnika i rano przynieść ;D :p to juz jakieś wyjście.
Muchomorek jeszcze bardziej w kropki ;) chyba jest baardzo trujący :)))

Agata jak możesz mówić że czekasz spokojnie?! masz rodzic a nie czekać ;D
A tak w ogóle moja znajoma też czeka tak jak Ty, ale jej to juuz 3 dzieciątko i też nie chce wyjść hyhy wczoraj do niej dzwoniłam to ona mówi że juz nie wiem co ze sobą zrobić :).

Hello w tak piekny deszczowy dzien :p
Polowanie na kupke ;Dhihhi,my biegamy z nocnikiem za dzieciaczkiem,dzieciaczek dostaje drgawek na sam widok i nie daje sobie pampersa zdjac z tyleczka.

Moniaa,jak maly muchomorek?

Agatatje-bez komentarza,chyba pojedziemy do Luksemburga zamiast nad morze przez Antwerpie ;) ;D

hyhy no ja też mówię że jeszcze tego w zamrażalniku nie było!
trochę mnie to zniechęca, ale szczelny pojęmnik i do tego specjalny woreczek.. na szczęście ostatnia szuflada pusta ;D

Ja tu swiezutka o poranku i akurat po sniadanku zagladam a tu.... kupka w zamrazalniku ha, ha ;D ;D ;D
Niezla wizja ;D

No Agatatje nie pozostaje nic innego jak cieszyc sie ostatnimi momentami we dwoje :laugh: Moze wtedy Olaf pozazdrosci i sie pojawi ;)

A ja siedze i probuje zlozyc jakas rozsadna liste co przy fakcie, ze bedzie to skladanka z kilku sklepow internetowych - urasta do ciezkiej pracy. Nawet potencjalne prezenty nie zachecaja do tej pracy :(

prezenty cie nie zachecaja? no nieeee, mozemy sie zamienic jak chcesz ;D tylko my to w sumie nie zrobilismy geboortelijst bo nawet nie mamy kogo wydoic ;) wiekszosc naszych znajomych specjalnie nadziana nie jest hehe, mozemy oczywiscie szybko nowych przyjaciol poszukac ;D

a kupa w zamrazarce jest BOSKA! ;D ;D ;D

miss dior, nad morze jedziecie i koniec, zeby mi sie dzieciak czasem nie odmyslil i nie obrazil, ze ciocia nie przyjezdzie to on bedzie na zawsze w brzucholu siedzial!!!!!!!!!!!! a tak btw jakies juz konkretne plany wycieczkowe? jakies daty? mapy? prowiant spakowany? klatki dla dzieci zabezpieczone? :D

NASZA WYCIECZKA
Data-czwartek,25 bodajze.
Trasa nr 1 : Zeeland,a konkretnie Domburg,kopanie dolkow w piasku,zbieranie muszelek,wdychanie jodu.
Trasa nr 2 : Luksemburg,a konkretnie Vianden,ktore to miasteczko slynie z gory,na ktora mozna wjechac wyciagiem krzeselkowym,na szczycie ktorej to gory jest knajpa,gdzie podaja...UWAGA...piwo w poltoralitrowych kuflach w ksztalcie kalosza ;D.
Ale,jak wiadomo,zbliza sie lato a w tym p....m Beneluksie leje deszcz,jest +10°,wichura taka ze leb urywa,to jedyne miejsce,w ktorym chcialabym sobie posiedziec to cieplutka sauna.Trasa nr1-glowna atrakcja mialo byc ogladanie nowonarodzonego-moze sobie jakis podreczny sprzecik do usg zafunduje,to sobie na Olafka popatrzymy :laugh:.Trasa nr 2,eee,troche daleko i 2-latek na wyciagu krzeselkowym to niebezpieczna kombinacja >:D.
No to nie wiem co robic ::)

jak to "nie wiem co robic" oczywiscie ze trasa numer JEDEN!!!!!!!!!!!! ;D
mama i tak pozwolila mi rodzic 24 i 27, po czym tesciowa wykluczyla 27 wiec do terminu zostalo mi juz tylko jutro z mozliwych dat :D
tak czy owak Antwerpen czeka na was szeroko otwarta ;D ;D ;D
i moze nawet cos do jedzenia znajdzie sie u nas w domu dla zblakanych wedrowcow ;)

reklama
Hello
Malzonek powiedzial:jak nie bedzie wsciekle lalo,to pojedziemy na chwilke nad morze,a potem wlecimy(tez na chwilke)do Antwerpen i pomozemy Agacie urodzic ;D.Hehehe,ja bym go trzymala za slowo,bo to chlopak ze wsi i asystowal przy niejednej krowiej cesarce ;D ,wiec zna sie na rzeczy >:D
Sie zobaczy,do jutra moze sie wiele wydarzyc...

Do góry