reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

No super etykieta! :)
To dobrze że cierpisz ;D to są dobre symptomy ;)

A my musimy zrobić badanie kau małej bo kurcze mamy nie pewne podejrzenia :(

Oki zmykam oglądać Konko na Tvn ;)
Miłego wieczorku!
Agata radzę dzisiaj jeszcze spróbować a jutro juz Olafek bedzie! :)

reklama
cierpienie ustalo po wizycie w szpitalu, gdzie owszem zarejestrowano duzo skurczow i rozwarcie, ale po uslyszeniu informacji, ze jezeli do 7 nie urodze to moj doktorek bedzie juz na WAKACJACH zaczal mnie powoli szlag trafiac.......a jak dojechalismy do domu z poleceniem powrotu przy wiekszych bolach lub odejsciu wod, to wszystko sie rozmemlalo i spalam jak niemowle
a od rana znowu pobolewa, znowu jakies kawalki slawnego czopu wypadaja......ugh
wymiekam

No taaa
z dzieciaczkami to juz tak jest,albo sa chore albo nie wiadomo co im dolega,bo jak taki maluch ma powiedziec i badz tu madry panie doktorze,albo nie chca opuscic cieplutkiego brzuszka mamusi,albo wrecz przeciwnie,wyskakuja jak korek z butelki(czy ja juz pisalam,ze moj nr 2 o malo co nie urodzillby sie w sklepie,tak mu sie spieszylo?).
Ale,ale poradzily sobie przed nami miliardy inny matek ...

a jakby sie urodzil w sklepie to mialabys na pewno jakas znizke ;D trzeba bylo zostac ;)
solidaryzuje sie z miliardami matek i nabieram lepszego humoru :D
no a moni zycze powodzenia w badaniach!

Sio,sio,na porodowke,ale juz ;D gdyby maly zdecydowal sie wyskoczy dzisiaj,a maz nie mial z kim opijac,to u nas jest impreza miedzy 20:00 a 24:00 ;D.Zapraszamy!

ja nie wiem czy maly na Cha'bana/Szamana nie ma zamiaru czekac, ale z ta impreza brzmi bardzo zachecajaco i tak jakby idealnie zaplanowane ;D a 20/05 to taka ladna data urodzin!
tylko uwazajcie jakby co, zeby ten moj maz nie stracil przytomnosci gdzies za kanapa......z nadmiaru przezyc oczywiscie ;)

Hehehe
takich co przytomnosc za kanapa straca bedzie wiecej ;D. Bedzie wegierski gulaszyk,talerz serow,bruschetta na poczatek,troche przeterminowanego piwka z Czech no i ten szampan,co to sie nie moze doczekac! ;D Jakby co,to gdzies macie moj nr gsm?

nawet wiemy gdzie mamy ten numer gsm ;D
ale narazie nic, mimo ze imprezka brzmi zachecajaco :D
moze oleje ten caly porod i przyjedziemy razem hehe ;)

reklama
jakie luksusowe trunki i jaki dobry rocznik ;D
pewnie, ze mrozic ;D ;D ;D
maz na coraz wieksza skale produkuje piwo synowskie, chyba zeby mnie zachecic ;)

Do góry