reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

witam
Oj Agata no coś się ociągasz niesamowicie :laugh:
MISS zabierz mnie ze sobą co? ja bym też tak sobie pojeździła ;)
A wiecie jakie jaja dziecko mi zastrajkowało i nie było kupki w zamrażalniku bo od wczorajszego poranka nie zrobiła nic!! pediatra się ze mnie śmieje, a ja stresuje dziecko. no cóż może dzisiaj się uda? :)

Byłyśmy z mała na babskich zakupkach ;D wydałyśmy pieniądze taty i jest ok hyhy
A poważnie musiałyśmy sobie kupić stroje bo w sobote i niedziele idziemy na 2 imprezy no i musimy być eleganckie! ;)

reklama
no to miss dior dajcie jakis sygnal, my tez oczywiscie powiadomimy jakby nastapily jakies interesujace zmiany sytuacji :D

Wrocilismy z wycieczki ;D
Parking w Antwerpii: za 2h02min.....6 euro 30 cent!!!!!O matko,za te kwote mozna w Hasselt autko na pol dnia zostawic!
Ale dzionek byl udany,jestesmy bardzo zadowoleni,zajodowani morskim powietrzem,teraz szybciutko goraca kapiel i lulu do lozeczka ;D.

a my czekamy na jakies porodowe efekty wywolane szokiem po wizycie ;) :D
moze skorzystamy z rady, zeby tramwajem pojezdzic.......jak narazie szacujemy zniszczenia po wizycie dwoch malych szatankow :D
najciekawsze znalezisko = zupa z kocich chrupek ;D

nastepnym razem pokazemy wam darmowy parking, ha! ;D
no to wracamy do jedzenia babeczek i odkrywamy, ze mamy ich niejaki zapas :D
PYYYYYYSZNE!

Ojeeeeej,ale mi wstyd za male potwory.A propos zapasow i ludzi ze wsi,zapomnielismy zabrac tuzinka swiezych jajek od naszych nadproduktywnych kur.Przywieziemy w niedziele ;D ;D ;D

Alez nie ma za co ci byc wstyd, se tak zartowalam, maluchy masz hiperaktywne a co znaczy ze sa yntelygentne ;D Trzymamy za slowo co do niedzieli i jojcow :D

Hello
Moje dziecko zrobilo dzisiaj raniutko prezent dla Olafa,prezent jest z czegos,co przywiezlismy znad morza(NIE jest to naszyjnik z muszelek) i nalezy do gatunku "rozrywkowo-gwiazdkowy" ;D

reklama
Olafek sie bardzo cieszy ;D
dobrze, ze prezent jest gwiazdkowy bo przed zima maly sie pewnie urodzi ;)
nie no wiadomo, plan jest taki, ze do niedzieli bedziemy juz oficjalnie w trojke :D
i wreszcie bedziemy mogli ten doopsuiker rozdawac, bo inaczej, to go chyba zjem sama niam, niam :D

Do góry