reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

witam
No ładnie widzę że imprezka się szykuje :D
A jakie trunki!!! ;D
Agata no co jest? obijasz się cosik ;) a mąż niech zostawi synowskie piwko i zajmie się wywoływaniem synka ;)
Pojechaliśmy na zakupy i złapała nas największa ulewa słooodko :laugh:
A my w przyszły weekend będziemy imprezować i sobote i niedziele mamy juz zaplanowaną ;)
No to zmykam bo dziecko składzie mi się na lapa ;)
Miłego popołudnia
Miss udanej imprezki!! ;)

reklama
a wlasnie chcialam zapytac czy miss dior leczy kaca ;D ;D ;D
ale widze ze imprezka byla udana >:D

ps.nie, jeszcze nie urodzilam :p czekam na szamana-szabana ;)

Hello wszystkim,ktorzy nie maja kaca ;D
Wlasciwie,to kaca nie mam,tylko goscie siedzieli do 1:00,a my jestesmy przyzwyczajeni do chodzenia spac o takiej smiesznej godzinie jak 21:00.Ale...moje dzieci zachowaly sie przyzwoicie i wstaly ok. 9 zamiast jak co dzien o 6:30 :) wiec wory pod oczami mam srednie,zrobilam sobie hektoliterek capucino z cynamonem i niedziele zamierzam spedzic na nicnierobieniu,to moje ulubione zajecie ;D .

Agata,a kiedy wraca Chaban? jeszcze wtym roku? ;D

liczymy ze wroci wypoczety juz w poniedzialek albo dzis wieczorem ;D a wtedy jak go tylko dorwe to juz na pewno bedzie mial koniec wakacji >:D

Nooo,
bo moj malzonek juz planuje wyprawe:pod koniec tygodnia jedziemy nad morze,Zeelandia,bo wolimy holenderskie wydmy od belgijskich wiezowcow i betonowych chodnikow,a w drodze powrotnej zahaczymy o Antwerpen,czyli do konca tygodnia poprosze o wykurzenie malego na ten padol pelen lez i przemocy ;DMoze pomoze jakies klamstewko?Male dzieci sie na to nabieraja.Opowiedz mu o Sinterklaas,to go na pewno skusi ;D

oooo, ja uwielbiam zeelandie, tam jest slicznie!!!!! nie to co knocke i oostende bleeee belgijskie wybrzeze rownie zielone jak antwerpen ;)

miss dior, widze jakas konkretna motywacja nareszcie ;D no i trzeba przed weekendem zeby mr.Cha'ban nie pojechal znowu na wakacje >:D
fajnie by bylo miec jakichs gosci i przy okazji dac im doopsuiker i pokazac jakie sobie ladnego dzidzie zmajstrowalismy :D

cicha, moze dzien matki.....powiem mu, ze bedzie mogl mi pelnoprawnie zlozyc zyczenia jak sie grzecznie przed 26 urodzi, a 25 mu nie wolno, bo mama ma urodziny (moja) i wszyscy by jej zazdroscili, 24 tatus idzie na jakies koncerty wiec coz, wiele mozliwosci nie pozostaje ;D

reklama
Do góry