reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

hello
Pogoda rzeczywiscie piekna,belgijska:zacinajacy wiaterek i strugi deszczu.Mialam na dzis w planie prace w ogrodzie,ale skoro tak leje to zajme sie "wnetrzem" ;DBieganie ze sciereczka to tez niezly sport ;D.

reklama
u nas tez pogoda deszczowa, a wczoraj to niezla burza byla :)
melduje, ze sie bardzo staram, ale bole sie nie nasilaja, mimo ze najlepiej to sie nie czuje wiec nadzieja jest ;D

E no kurcze to i ja już może kupie szampana ;) co by był wrazie czego! no ale bez obaw dzień dopiero się zaczął ;D

Moniaa, ale slodziaaaste zdjecie Nicole!!!
rozbrajajacy usmiech ;D
moj maz ma w planie po porodzie wrocic do domu i obalic jakas nieprzyzwoita ilosc alkoholu wiec jakby pil sam do kompa to przynajmniej juz ma dwie kolezanki z szampanami ;)

hyhyhy wiesz mój biedak zmęczony po porodzie pojechał do domu aby się wyspać i wykąpać nie zdążył drzwi zamknąc a kupa ludu przylazła ;D
i do rana siedziała hehehehehe na drugi dzień jak do mnie przyszedł to był w cięęęęęężki stanie :)

A ten uśmiech młodej to taki słodziutki a z tyłu różki widać ;) >:D
Na tym zdjeciu moja mała tańczy ;) do tej piosenki ;)
http://dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf

oj widac rozki, widac, takie dzieci sa najfajniejsze ;D
a na dodatek tancerka kurcze :D

moj maz zaprojektowal etykietke do czegos co bedziemy dodawac do doopsuiker ;D
pochwale sie tutaj:
zoonbier.jpg

ps.cierpie sobie

Widac inspiracje przypuszczam, ze ulubionym Hoegaardenem ;D
Ale pomysl niezly i orginalny jak na kreatywna pare przystalo!

No i szampan chyba na nic sie nie chlodzi bo od cierpeienia do spelnienia..... Pewnie jutro juz przywita nas zdjatko Olafa ;D

No a BB chodzi dzis u mnie jak po grudzie az sie pisac odechciewa :(

reklama
Do góry