reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Agatatje a co tytu jeszcze robisz zamiast na porodowce sie pocic? ;D Przeciez juz po obronie. Proficiaat!!!

U mnie wlsnie przeciaganie malucha po dwoch belgijskich czekoladkach i kawce (niepowazna mamcia ze mnie :)),
slonce w plecki grzeje i zastanawiam sie jak dzien zapelnic. Prasowania kupa, ogrod mi sie zmienia pomalu w jungle a robic mi sie nic nie chce :(

miss dior a zdarza sie nurkowanie w talerzu po 'momentalnie obezwladniajacej drzemce' - bo ja mam takie obraz mego brata z dziecinstwa :)

reklama
Nie wiedzialam jak zapelnic dzien - to juz wiem - popoludnie w poczekalni i towarzyska wymiana zdan z lekarzem ;D
Wlasnie zadzwonili ze szpitala, zeby potwierdzic dzisiejsza wizyte o ktorej totalnie zapomnialam - no bo swoja droga to tempo wizyt niesamowite: 1,9,12,18,22 (05), 1,6 (06)
Tyle, ze sie przejade....

cicha ty sie nie smiej, ja dzisiaj ktg mialam robione i mi wyszly sliczne regularne skurcze ;D
tyle ze mnie nie bolaly wiec powiedzieli, ze moge isc do domu i wrocic jak bedzie bolalo i bedzie co 3 minuty ;D
no chyba ze wody odejda i takie tam
oj juz ja sie postaram zeby te skurcze sie nasillily skoro juz sa >:D

No to sa szanse, ze jutro procz toastu za wlasna starosc wzniose tez jeden za Olafa Tobiasza ;D Super ;D

A przy takim poczatku moze bedziesz miala to szczescie, ze zanim zacznie bolec to juz bedziesz w polowie drogi ;D
Tego zycze!

no pewnie, ze bez kompa sie nie ruszam ;D
moj iMac jest ogromnie poreczny.....jego porecznosc ogranicza sie do uchwytu do noszenia ;)

prosze, a tutaj gra wstepna czyli metoda stosowana przed metoda wymagajaca meza......jedzenie ananasa na wywolanie porodu ;)
ananas3.jpg

ananas2.jpg

ananas.jpg

cicha, to masz urodziny jutro? :D

Po takiej porcji to niewiadomo czy ta druga bedzie potrzebna ;D
Choc na wszelki wypadek pewnie warto ;)

zdjecia z czesci przyjemnej tylko na priva ;D
po tym ananasie niezle szczypie jezyk hehe
ale skurczyki trzeba rozruszac skoro takie ladne dzisiaj byly i co 5 minutek, no bajka poprostu ;)
musialybyscie widziec polozna ktora do mnie zawitala po odczycie wydruku ktg, miala taka podekscytowana mine i pytala czy mnie aby cos nie boli hehehe

w kazdym razie jakby cos ciekawego sie dzialo, to napisze na naszym psychopatycznym forum cos na ten temat albo ja albo maz :D

reklama
Witam
No widzę że Agata wzieła się do roboty! ;D
No ale skurczy pozazdrościć! ;) jakie równe! super może faktycznie dzisiaj dzidziuś się pokaże światu?! ;)
A u nas belgijska pogoda.. czyli deszcz, deszcz, deszcz i do tego wiatr.
Mąż mi się rozchorował jeszcze tylko brakuije aby nas zaraził.
Oki uciekam mam dzisiaj troszkę pracy. Postaram się zajrzeć później ;)
Pozdrawiam

Do góry