reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Antybiotyk-killer zabil wszelkie bakterie,te niedobre i te bardzo potrzebne,warzywko nie ma jeszcze apetytu,ale energii to jakos za troje dzieci,no i znowu slychac dzikie wrzaski w ogrodzie ;D ;D ;DHe,he dzieciaki to sie potrafia szybko pozbierac.Teraz idziemy pukac od drzwi do drzwi,bo starszy kopnal pilke do sasiada, tylko nie pamieta do ktorego ::)

Agata-brawo.Dla jury tez brawo. ;D

reklama
to ja sie pochwale naszym najmniejszym jak narazie mieszkancem domu ;D
ostatnio odkryl nowe legowisko...............
kiciawlozku.jpg

materacyk jeszcze zapakowany w folie, a to rozowe to taka narzuta, ale bardzo wygodnie sie spi pani futrzastej.......niedlugo skonczy sie sielanka >:D
na szczescie karuzela zupelnie jej nie interesuje, bycmoze clowny kojarza jej sie z takim jednym horrorem hehe

ech te antybiotyki, ja zawsze jak musze brac to pije actimel/jogurty naturalne i mam nadzieje, ze pomaga przetrwac dobrym bakteriom
a w ogole to juz ostatnia wizyta u Szamana zaliczona ;D
jutro jeszcze ide do szpitala i bedziemy przekonywac malego, zeby laskawie ustawil sie w pozycji nietoperza, a potem......czekamy ;D

Hello
Maly na szczescie uwielbia actimelki,moze mu jakies dobre bakteryjki sie wyhoduja.Starszemu zrobilismy wczesne urodziny-marudzil o trampolinie-no i dostal-ale ma fajnych rodzicow,spelniaja kazde zachcianki ;D Do dzikich wrzaskow doszly dzikie podskoki...moze jak bys pare razy na trapolinie kozla fiknela,to by sie bobas zdecydowal nozkami do gory ;D >:D.
Cd poszukiwania pilki:uprzejmi sasiedzi chcieli odkopnac i poleciala dwa domy dalej na dach ::).Na szczescie zostalo jeszcze jakies trzy miliony innych pilek...

Sliczne klauniki ;D

brat tez sie mnie pytal czy w szpitalu beda mna tak szybko obracac, ze dziecko bedzie stalo w miejscu i tym sposobem zmieni sie jego pozycja wzgledem mnie ;D
nie dziwota ze studiuje medycyne.....z takimi pomyslami, to profesury mozna sie lada dzien spodziewac ;)

mam nadzieje, ze 3 miliony innych pilek jakos rekompensuja strate tej jednej jedynej wyjatkowej :D
jak nie to rodzice kupia nowa hehehehe ;)

ciesze sie, ze klauniki sie podobaja ;) bardzo gustowne ;D

Najlepszy wynalazek wszechczasow:WANNA. Wsadza sie do niej:2 brudasy,puste butelki po szamponach,kaczuszki,rybki,krokodylki(moga byc plastikowe ;D),zalewa to wszystko woda z pianka i nastaje bloga cisza.Po 3 kwadransach wyciaga sie czyscioszki,bez wirowania i dzwoni po straz pozarna,zeby wypompowali wode z zalanej kondygnacji ;D ;D ;D
Milego wieczoru :laugh:.

oj wiem cos o wannie!
ilekroc byly u mnie odwiedziny rodziny.....zalewalo sasiadow hehehe
a teraz to mamy prysznic w.......kuchni, do ktorego trzeba zrobic krok jakos 30cm w gore
baaaaardzo wygodny ;) ;) ;)
ale w Belgii lubia takie wynalazki, grunt, ze przez drzwiczki jakos sie przeciskam z tym brzucholem
oczywiscie w kuchni jest wielkie okno wiec w zaleznosci od upodoban mozna je zaslonic lub nie ;D

MISS SUper że maly już lepiej! :) No i jacy kochani rodzice ! :)))
Agata brawo za zaliczenie! :) No i te clowny bomba! :) widać już co najważniejsze to jest w domciu :D
A co do żłobków mi powiedzieli że ja jak zaszłam w ciąże to powinnam go szukać już! Może i mają rację.. . Ale to moja wina no trudno ;D.
Mój łobuz już śpi.
Ja dzisiaj wziełam sie za ostre porządki chatka aż błyszczała i do tego umyłam taras bo zrobiło sie na nim dziwnie zielono! od deszczów ;)
Ech, chatka tez za długo nie była czysta, bo jak moja córka zaczyna samodzielnie jeść.. to tak jakbym na nowo musiała zacząć sprzątać. No ale cóż;)
Miłej nocki życzę! :)
Agata bierz się do roboty! ;)

Samodzielne dlubanie w talerzu!
Podaje moje TOP 3:
3)puree z brokulow przyklejone do sufitu,
2)roztopiona czekolada kapiaca z zacisnietej piastki,
1)zupa pomidorowa,ktora plynie wszedzie,tylko nie do buzi.
bon apetit ;D a potem biedne mamy lataja ze scierka,bo tatusiowie wymiguja sie,ze nie maja czasu ::)

reklama
dziendybry ;)

kapiaca zupke to ja jeszcze z wlasnego dziecinstwa pamietam ;D hehe
w takich wypadkach trzeba pytac dziecko czy ma dziurawa brode ;)
a nasz tatus robi tak pyszne jedzonko, ze ostatni posilek jaki ja zrobilam to....budyn
ostatnio mamy szal na pity tatusiowej roboty i nic dziwnego, ze kolejny kilogram mi osstatnio przybyl hehe

Do góry