Dzięki serdecznie za odpowiedzi
Tośka już po naszej stronie, 3200 g i 51 cm dł.
No gratulację Tato ;-);-). Tylko szybko pochwal się córą tu u nas:-):-). Wszystkiego dobrego dla całej trójeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki serdecznie za odpowiedzi
Tośka już po naszej stronie, 3200 g i 51 cm dł.
Telesfor, gratulacje!!!
A mój mąż to prawdziwy "romantyk"... wprawdzie na gwiazdkę zawsze dostaję ładną biżuterię, nie mogę zaprzeczyć, ale za to kwiaty w ciągu wszystkich lat razem może z 5 razy..... po urodzeniu dziecka kwiaty były od wielu osób, ale nie od męża. A po tym, jak u synka znalazłam pierwszy ząbek (i wiele osób z otoczenia mówiło mi, że wtedy mamusia dostaje od tatusia jakiś prezencik) i powiedziałam o tym mężowi, to błyskawicznie znalazł ripostę: "Przecież kupiłem ci wczoraj prostownik do ładowania akumulatora!". Chyba do konca życia będę pamiętać ten jakże romantyczny gest ;-) ;-)