reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Będę tatą!

Mnie czekał w domu cudowny prezent od męża - wysprzątane mieszkanko, wywietrzona sypialnia a na szafce przy łóżku bukiet kwiatów i małe pudełeczko :tak:, a w nim szklana kula z zamkniętym w środku misiakiem z napisem "special mum" i karteczka - a to od nas dla mamy:-):-). Jak dla mnie bomba :-D.

Myślę, że tak naprawdę nie ważne co kupisz swojej żonie. Naistotniejsze, żeby czuła, że dzielisz z nią ten ogrom szczęścia i jesteś z niej baardzo dumny :blink::blink::-)

reklama
Super dziękuję Wam za podpowiedzi.
Uchhh dziś do szpitala lecimy, ciśnienie się powoli podnosi

Dla mnie największym prezentem był dwutygodniowy urlop mojego partnera. Przez pierwsze 2 tygodnie pomagał mi w zajmowaniu się dzieckiem, zmywaniem gotowaniem i innymi takimi.

Miłym gestem będzie kolacja albo, gdy już się trochę wszystko ustabilizuje - wyprawa mamuśki do masażysty / fryzjera czy pedikurzystki :cool2:

Dla mnie największym prezentem był dwutygodniowy urlop mojego partnera. Przez pierwsze 2 tygodnie pomagał mi w zajmowaniu się dzieckiem, zmywaniem gotowaniem i innymi takimi.

U mnie tak samo :-D Tylko troszke dluzszy byl ten urlop :tak:
M gotowal, zmywal, wstawal w nocy zeby podac mi malego do karmienia a potem go odkladal....pomagal we wszystkim w czym sie dalo :-)

TELESFOR - trzymam kciuki....mam nadzieje ze pochwalisz sie jak poszlo...no i jaki prezent przygotowales dla zony ;-)

Ufff dziękuję za rady, po wczorajszej wizycie i badaniach w szpitalu wyznaczono nam termin na czwartek. Tak wiec urlop czas zacząć i w czwartek rano znów na porodówkę, chyba, że ... akcja zacznie się wcześniej

A ja sobie myślę, że chciałabym dostać coś osobistego (coś zrobionego...stworzonego samodzielnie)...np. Kartka na której napiszesz to co czujesz w danym momencie, jak bardzo jesteś szczęsliwy- takie pisemne podziękowanie za ten najwiekszy skarb...NO I BĘDZIE TO SUPER PAMIĄTKA- DO KTÓREJ BĘDZIECIE WSPÓLNE ZAGLĄDAĆ:tak:
Do tego malutki bukiecik kwiatów(nie zadne wielkie bukiety róż_- np stokrotek (są juz stokrotki?)

A może przygotujesz na amerykański styl taka girlandę powitalną?!

TO WSZYTKO NAJLEPIEJ JAKBY CZEKAŁO W DOMU

no i nie zapomnij jej podziękować (tak słownie) zaraz po porodzie za najpiękniejsze na świecie dzieciatko....
hehehe...mój mąż jak już byliśmy tylko w trójkę, popatzył na mnie i z wielkim podziwem powiedział coś na kształt "Dla mnie jesteś bohaterką"

takie małe gesty pamięta sie najlepiej

Dzięki serdecznie za odpowiedzi
Tośka już po naszej stronie, 3200 g i 51 cm dł.
Lecę zaraz je odwiedzić, urop już załatwiony, a wieczorem jakieś robótki własnoręcznie w domu, masz rację baba.j.aga, dzięki

reklama
TELSFOR: gratulacje wielkie!!! życze Wam najwspanialszej podrózy w przyszłość z najcudowniejszym przyjacielem, jakim od dziś(od wczoraj?:-D) jest Wasza córeczka!!

Do góry