reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

Mnie czekał w domu cudowny prezent od męża - wysprzątane mieszkanko, wywietrzona sypialnia a na szafce przy łóżku bukiet kwiatów i małe pudełeczko :tak:, a w nim szklana kula z zamkniętym w środku misiakiem z napisem "special mum" i karteczka - a to od nas dla mamy:-):-). Jak dla mnie bomba :-D.

Myślę, że tak naprawdę nie ważne co kupisz swojej żonie. Naistotniejsze, żeby czuła, że dzielisz z nią ten ogrom szczęścia i jesteś z niej baardzo dumny :blink::blink::-)

reklama
Super dziękuję Wam za podpowiedzi.
Uchhh dziś do szpitala lecimy, ciśnienie się powoli podnosi

Dla mnie największym prezentem był dwutygodniowy urlop mojego partnera. Przez pierwsze 2 tygodnie pomagał mi w zajmowaniu się dzieckiem, zmywaniem gotowaniem i innymi takimi.

Miłym gestem będzie kolacja albo, gdy już się trochę wszystko ustabilizuje - wyprawa mamuśki do masażysty / fryzjera czy pedikurzystki :cool2:

Dla mnie największym prezentem był dwutygodniowy urlop mojego partnera. Przez pierwsze 2 tygodnie pomagał mi w zajmowaniu się dzieckiem, zmywaniem gotowaniem i innymi takimi.

U mnie tak samo :-D Tylko troszke dluzszy byl ten urlop :tak:
M gotowal, zmywal, wstawal w nocy zeby podac mi malego do karmienia a potem go odkladal....pomagal we wszystkim w czym sie dalo :-)

TELESFOR - trzymam kciuki....mam nadzieje ze pochwalisz sie jak poszlo...no i jaki prezent przygotowales dla zony ;-)

Ufff dziękuję za rady, po wczorajszej wizycie i badaniach w szpitalu wyznaczono nam termin na czwartek. Tak wiec urlop czas zacząć i w czwartek rano znów na porodówkę, chyba, że ... akcja zacznie się wcześniej

A ja sobie myślę, że chciałabym dostać coś osobistego (coś zrobionego...stworzonego samodzielnie)...np. Kartka na której napiszesz to co czujesz w danym momencie, jak bardzo jesteś szczęsliwy- takie pisemne podziękowanie za ten najwiekszy skarb...NO I BĘDZIE TO SUPER PAMIĄTKA- DO KTÓREJ BĘDZIECIE WSPÓLNE ZAGLĄDAĆ:tak:
Do tego malutki bukiecik kwiatów(nie zadne wielkie bukiety róż_- np stokrotek (są juz stokrotki?)

A może przygotujesz na amerykański styl taka girlandę powitalną?!

TO WSZYTKO NAJLEPIEJ JAKBY CZEKAŁO W DOMU

no i nie zapomnij jej podziękować (tak słownie) zaraz po porodzie za najpiękniejsze na świecie dzieciatko....
hehehe...mój mąż jak już byliśmy tylko w trójkę, popatzył na mnie i z wielkim podziwem powiedział coś na kształt "Dla mnie jesteś bohaterką"

takie małe gesty pamięta sie najlepiej

Dzięki serdecznie za odpowiedzi
Tośka już po naszej stronie, 3200 g i 51 cm dł.
Lecę zaraz je odwiedzić, urop już załatwiony, a wieczorem jakieś robótki własnoręcznie w domu, masz rację baba.j.aga, dzięki

reklama
TELSFOR: gratulacje wielkie!!! życze Wam najwspanialszej podrózy w przyszłość z najcudowniejszym przyjacielem, jakim od dziś(od wczoraj?:-D) jest Wasza córeczka!!

Do góry