karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ech, a ja znowu zaczęłam plamic... Zwiekszyli mi dawki leków i chyba nie mam się co łudzić ze stąd wyjde. Do wtorku będę leżeć jak nic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bum a który to dzien cyklu dzis ? moze za szybko na owu albo testy lipne.
Jugo ja polowe zakupów jeszcze
mam do zrobienia, cały dzien stoję w kuchni i piekę, tyle mi białka od jajek zostało, ze nawet bezy zrobiłam. Nóg nie czuje i padam na pysk.
Podczytalam w wolnej chwili, ale juz nawet nie pamietam co komu odpisać
Tynka Ty mi sie dziewczyno wez w kupę, bo naprawde sobie nagrabisz ja mam na to wszystko teorie, po burzy zawsze wychodzi słońce, za silna jestes zeby tak sie poddać, nie mowie, ze masz wierzyć, bo wiara czyni cuda, tylko masz sie nastawić pozytywnie i nie poddawać mimo przeciwnościom, bo wszystko ma swój jakiś cel i teraz to byc moze jest przesunięcie w czasie, ale na pewno osiągniecie sukces, RAZEM !
Jula owocnych sexikow
Karola jakbyś była w Poznaniu w szpitalu to wpadłabym z babką (jajkiem nie bo juz masz swoje i wysiadujesz ) ale przetrwasz to i spokojnie, święta odrobisz po wypisie ze szpitala. Cieszę sie, ze z groszkiem wszystko w porzadku
Anula wracaj juz jak pojawi sie wena, czekamy
Nessi Nasza Kochana .. :* myślami z Tobą
Cała resztę ktora pominęłam ściskam, odzywać sie tu więcej, zeby nam forum nie wykitowało [emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app