Skrzyp sobie kup w aptece dziala cuda w tabletkach jest i nie drogija mysle o witaminach, bo na mnie odzywki nie dzialaja, tyle co ze by wlosy rozczesac, no leca mi wlosy garsciami, sa wszedzie..
reklama
Jestem nadrabiam was chwilaLux no na pewno wybierzesz coś dla siebie
Lusiaaa haloo jesteś ?
Co tam dziewczyny ? Co takie zarobione
karola a ty odpoczywasz ?
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja dzisiaj przegrywam z hormonami. Normalnie śpię albo płacze... Masakra...
Teraz sobie odpoczywam bo wcześniej obiad był i jeszcze musiałam posprzątać.
Pogoda piękna, taka wiosenna. Rano trochę deszczu było ale teraz jest fajnie.
Teraz sobie odpoczywam bo wcześniej obiad był i jeszcze musiałam posprzątać.
Pogoda piękna, taka wiosenna. Rano trochę deszczu było ale teraz jest fajnie.
Jugosława
Fanka BB :)
lux: to też zależy dlaczego wypadają, bo u mnie np. kilka razy przez lekką anemię i to tak leciłay, że myślałam, że zupełnie mi wszystkie wylecą I wtedy to od lekarza dostałam na receptę żelazo i coś tam jeszcze i dopiero zaleczenie anemii pomogło. Często trzeba wspomagać i od wewnątrz i z zewnątrz. Z tego co mogę polecić to:
- szampony i odżywki do wypadających włosów np. Dermena (dobrze działa, ale ciężko mi było po nim rozczesać włosy), Biowax, Radical (też ciężko po nim rozczesać włosy), Alterra (bardzo fajny, kupić można w Rossmanie), Green Pharmacy (był ok). Testowałam jeszcze inne i doszłam do wniosku, że u mnie dobrze sprawdzały się tańsze szampony i odżywki o prostym składzie, bez dziwnych składników. Testowałam szapony z wyższej półki, ale nie widziałam dużej różnicy.
- olejki do włosów np. amla, sesa, vatika czy khadi, które bardzo ładnie odżywiają włosy. Niektóre mają bardzo ziołowy zapach, więc nie każdy lubi, ale polecam, bo działają bardzo dobrze. Raz na tydzień robię sobie taką kurację, że nakładam na całe włosy i zmywam po kilku godzinach, albo nawet śpię z olejkiem i zmywam rano.
- witaminy i minerały (u mnie najlepiej sprawdził się merz special, ale podejrzewam, że większość ze składem opracowanym na ładne włosy i paznokcie będzie ok). Poprawę zauważyłam po ok. 2-3 miesiącach regularnego stosowania.
- dodatkowo: zmieniłam gumki do włosów, włosy płuczę letnią woda, a wcześniej była dużo cieplejsza, suszę chłodniejszym powietrzem suszarki i chyba tyle. Dużo rzeczy ma wpływ na kondycję włosów.
nessi: oj to niski ten cukier :| Jak rosołek? Dało radę zjeść?
kruczyca: ale ten czas leci świeta, potem trochę i już Wasz dzień
karola: kropek się zadomowił na dobre I teraz on dyktuje warunki
luska: no to czekamy na efekty owulki
- szampony i odżywki do wypadających włosów np. Dermena (dobrze działa, ale ciężko mi było po nim rozczesać włosy), Biowax, Radical (też ciężko po nim rozczesać włosy), Alterra (bardzo fajny, kupić można w Rossmanie), Green Pharmacy (był ok). Testowałam jeszcze inne i doszłam do wniosku, że u mnie dobrze sprawdzały się tańsze szampony i odżywki o prostym składzie, bez dziwnych składników. Testowałam szapony z wyższej półki, ale nie widziałam dużej różnicy.
- olejki do włosów np. amla, sesa, vatika czy khadi, które bardzo ładnie odżywiają włosy. Niektóre mają bardzo ziołowy zapach, więc nie każdy lubi, ale polecam, bo działają bardzo dobrze. Raz na tydzień robię sobie taką kurację, że nakładam na całe włosy i zmywam po kilku godzinach, albo nawet śpię z olejkiem i zmywam rano.
- witaminy i minerały (u mnie najlepiej sprawdził się merz special, ale podejrzewam, że większość ze składem opracowanym na ładne włosy i paznokcie będzie ok). Poprawę zauważyłam po ok. 2-3 miesiącach regularnego stosowania.
- dodatkowo: zmieniłam gumki do włosów, włosy płuczę letnią woda, a wcześniej była dużo cieplejsza, suszę chłodniejszym powietrzem suszarki i chyba tyle. Dużo rzeczy ma wpływ na kondycję włosów.
nessi: oj to niski ten cukier :| Jak rosołek? Dało radę zjeść?
kruczyca: ale ten czas leci świeta, potem trochę i już Wasz dzień
karola: kropek się zadomowił na dobre I teraz on dyktuje warunki
luska: no to czekamy na efekty owulki
o dzieki, wlasnie se wlosy poprawialam i zanow pek wyszed szok a mam je baardzo geste i bardzo szybko mi rosnaSkrzyp sobie kup w aptece dziala cuda w tabletkach jest i nie drogi
reklama