reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo tak robię tzn juz krew oddałam teraz czekam .... zbladzila. .... u mnie też ponuro i deszczowo .... ja w biurze dziś dzień cały wiec nuda się zapowiada ehhh ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejka ja już po wizycie w lab:-) zobaczymy jaka mam tą prolaktyne.
Nie wiedziałam że na badania nasienia trzeba się umawiać i aż tyle czekać w szoku jestem! To ja dziś dzwonie i zobaczymy kiedy mi termin podadzą. Będę się modlić żeby były dobre w końcu mój D ma dopiero 24 lata.
Jedna gin mi powiedziała że mam endometrioza i stąd moje bolesne miesiączki a drugi ginekolog do którego teraz chodzę powiedział że to wina tylozgiecia i po porodzie mi przejdzie i mam się nie przejmować bo on żadnej endometriozy nie widzi. I bądź tu mądry człowieku ech...wolę wierzyć w tą drugą wersję.
Anula zrób betke zrób! Czekamy na jakieś dobre wieści!
Lux jak tam się przeprosiny zakończyły?

Tynka z tym badaniem nasienia zależy chyba gdzie ....my robimy w klinice niepłodności vitrolife .. w piątek dzwoniłam i na piątek mamy umówione .... wyniki robią bardzo dokładnie i morfologia etc nawet foty plemników :) i tego samego dnia po 3h wynik jest ....
no ciekawe co ci wyjdzie .... ja czekam nadal nie ma .... choć chce juz .... mimo iż tył głowy mówi ze nic tego przód ma nadzieję :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

hej zaraz usne

hm czy wybaczylam, no coz, zlosc minela, ale siedzi mi to w glowie, bo podobno ktos mu doniosl, ze mam kogos na boku!! jak ja to uslyszalam to myslalam, ze mu przydzwonie w ten glupi leb, mowie kiedy mam cie zdradzac? jak wracam z pracy to jestes juz w domu i siedzimy razem jesli jade sama na zakupy to nie ma mnie raptem 15 minut i niby kiedy mam sie z kochankiem bzyknac? a 2-minutowy skes miedzy regalami w markecie mnie nie rajcuje hahah, no cycki opadaja, tak to niby nie jest zazdrosny a tu wyskoczyl z czyms takim

anula: no to dzisiaj będziesz wiedziała co się dzieje, bo już powinno być widać jeśli jest ciąża &&&&&&&&&& Doskonale znam ten stan, kiedy tył głowy mówi jedno a przód drugie :D

tynka: teraz w klinikach zamieszanie wielkie, bo pary zakwalifikowane do programu chcą się wyrobić ze wszystkim zanim skończy się kasa. Mam nadzieje, że dadzą radę jakoś was wcisnąć na to badanko. Nieźle skrajne diagnozy...jeden gin widzi a drugi nie widzi :|

lux: to on tak z zazdrości pił? No no te nasze chłopy! :D Ciekawe kto takie ploty rozsiewa, komuś się nudzi pewnie i wygaduje takie głupoty :/ A chłop uwierzy i później są takie kwiatki :\ Mam nadzieje, ze to jakoś załatwicie :)

hej zaraz usne

hm czy wybaczylam, no coz, zlosc minela, ale siedzi mi to w glowie, bo podobno ktos mu doniosl, ze mam kogos na boku!! jak ja to uslyszalam to myslalam, ze mu przydzwonie w ten glupi leb, mowie kiedy mam cie zdradzac? jak wracam z pracy to jestes juz w domu i siedzimy razem jesli jade sama na zakupy to nie ma mnie raptem 15 minut i niby kiedy mam sie z kochankiem bzyknac? a 2-minutowy skes miedzy regalami w markecie mnie nie rajcuje hahah, no cycki opadaja, tak to niby nie jest zazdrosny a tu wyskoczyl z czyms takim
Moj maz pare lat temu tez ktos mu doniosl ze mam kogos bo jego kolega widzial mnie z jakims chlopakiem byla afera jak nie wiem co tydzien sie do niego nie odzywalam a ten glab ktory mu to nagadal zjechalam jak go porzadnie a kumpla poznalam z moim m ja mam duzo kolegow taka juz jestem nie lubie jak ktos miesza w naszym zwiazku

Jak minely wam walentynki? Wekend szybko zlecial. Ja nawet nie mysle o klinikach badanie nasienia mamy powtorzyc jakos w maju ciekawe jakie teraz wyjdzie

Cześć kobietki wyspane??? U mnie nie za bardzo pobudka o 6:30 zeby sie z moim poprzytulac bo wczoraj zmeczony był a mała nam się na piciu po 7 budzi , więc szybko trzeba było :D
Potem dalej spać i dokładnie 18 minut wstalismy :)

Ale pogoda masakryczna taka spiaca ...

Moj maz pare lat temu tez ktos mu doniosl ze mam kogos bo jego kolega widzial mnie z jakims chlopakiem byla afera jak nie wiem co tydzien sie do niego nie odzywalam a ten glab ktory mu to nagadal zjechalam jak go porzadnie a kumpla poznalam z moim m ja mam duzo kolegow taka juz jestem nie lubie jak ktos miesza w naszym zwiazku
moj twierdzi, ze kolega z osiedla mu doniosl, ze z jakim szatynem mnie widzial, wiem, ze klamie, bo nie mial kiedy dkoro caly czas povpracy jestem w domu z Tomkiem a jadac do pracy dzwonie do Tomka i wie gdzie jestem ehh

reklama
Cześć kobietki wyspane??? U mnie nie za bardzo pobudka o 6:30 zeby sie z moim poprzytulac bo wczoraj zmeczony był a mała nam się na piciu po 7 budzi , więc szybko trzeba było :D
Potem dalej spać i dokładnie 18 minut wstalismy :)

Ale pogoda masakryczna taka spiaca ...
ja zaraz usne na stojaco, padam z nog, nie wiem co mi jest

Do góry