reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej kochane:))

Azylek, ja mysle, ze przejscie z dostinexu na bromergon moze byc...."bolesne":/ Uwazaj na skutki uboczne!:)

Jugosława, no to trzymam kciuki za parke:D Do dzieła!;)
A co to za zastrzyk masz brac...?

Już jestem,
dziękuję za kciuki, bo chyba dzięki nim mam takie dobre wieści :D

Mam 2 pęcherzyki dominujące :D Jeden w lewym, a drugi w prawy jajniku, są podobnej wielkości.
Normalnie robię bliźniaki w te święta :D

JUGI SUPER :) I TO NA CLO :) ( ja miałam 2 na sporych dawkach zastrzyków do in vitro :p) ŚWIETNIE! POWODZENIA KOCHANA MOŻE TO TYM RAZEM... :) szanse zwiększone:)

kruczyca: teraz jak będę przechodziła obok zoologicznego to już nie będzie to samo ;)

moniusia: też się cieszę :) Straciłam wiarę w CLO i musiałam wziąć większa dawkę, bo na 1 tabletce to jak miałam to tylko jeden pęcherzyk, a tak na 1,5 tabletki udało się wysiedzieć dwa :) No bliźniaki to moje marzenie ;) A u ciebie jak tam? Co dalej planujecie, bo nie wierze, że złożyłaś broń! Do ataku!

Ja tez sie witam :)
Jugo piękne wieści ! Ovitrelle masz na pęknięcie?
Anula kurde nie polecam, ale w sumie świdry w głowie niezłe są :) Haha zawsze jakas alternatywa :)
Latam po cmentarzu dzis, zmarzłam jak diabli ! Brrrr

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
azylek: tak ovitrelle, już czeka w lodówce ;) Leży pomiędzy majonezem a musztardą ;) Bo dzisiaj zimno :/ Ja też zmarzłam, ale wczoraj. Myślałam już, że sobie pęcherz podziębiłam ale chyba nie, na szczęście.

Do góry