reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi odezwij sie po wizycie, czekamy na dobre wieści.
Tak leje masakrycznie w Poznaniu ze głowa mała [emoji52] cisnienie kiepskie, bo az mnie łupie dynia :/
Ja z kolei non stop głodna chodzę [emoji15] co zjem to zaraz znowu ssanie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

mnie boli glowa, czuje sie slaba bardzo... ostatnio nie wylaze z domu bo nie mam po co, chyba powinnam jakies spacery zaczac sobie urzadzac :(

Migduch spacerów nigdy za wiele :). Myślicie że magnesy w kształcie serduszek z napisem "Dziękujemy" to dobry pomysł na winietki a zarazem podziękowania dla gości? :)

Kryuczyca, fajny pomysl, nie spotkalam sie jeszcze z takim ale podoba mi sie:) Moze do tego "dziekujemy" warto np dopisac date slubu czy cos wmtym stylu?

Tak tak :) będą nasze inicjaly i data ślubu :) bo mamuśka chce za wszelką cenę ciasta dawać. A wiem po sobie ze po weselu nikt tych ciast już nie je i leżą aż się nie zepsuja. A lodówkę ma każdy i magnesik zawsze będzie w użytku :)

Migduch jest fatalne cisnienie w tym tygodniu, masz prawo zle sie czuć, bo fasola daje po kościach :) moze zmierz sobie cisnienie, bo pewnie masz niskie. Masz mało energii, bo brak apetytu i mało jesz, wiec to zrozumiałe. Pierwszy trymestr czesto taki jest niestety i miło sie go nie wspomina. Dasz rade, staraj sie jesc zdrowo, wmus cos w siebie, albo chociaz jakiegoś orzecha brazylijskiego, migdała, cos :)

reklama
Kruczyca magnesiki super, my dawaliśmy migdały, chyba taki standard ;) tylko karteczkę z wierszykiem do nich "przymontowalismy" ;)

Do góry