reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
poratujcie mnie czymś co mogę zrobić na słodko, ale zdrowego .bo oszaleję! przez dużą dawkę encortonu zaczynam mocno puchnąć i muszę się pilnować z dietą, bo za miesiąc będę gruba jak balon :/

Tęczowa hmm nie pomogę niestety .... może jakaś sałatkę owocowa sobie zapodaj .... albo koktajl choć trochę licho bo ani to owoców świeżych ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Tęczowa luuuzik ;) ale to czekanie najgorsze :D co do słodkiego to może sobie jakiś sorbet zrób. Kup mrożone truskawki, mango czy co tam lubisz, daj trochę miodu zmiksuj i zajadaj ;)

azylek: ok, to obejrzę sobie w necie ten horror :) Dzięki.

julia: hmm no właśnie z horrorami to bywa problem, że one zamiast być straszne to czasem są śmieszne, przynajmniej dla mnie :| Będzie jajo będzie :D

xbum: pewnie, lepiej niech skontroluje lekarz. Bluzka fajna, taka wiosenna i optymistyczna. Butki tez ładne, wiosenne.

anula: ja piję olej Olvita, zimnotłoczony, nieoczyszczony. W składzie mam tylko wieiołka. Ładnie wygląda ta kapsułka :)

teczowa: dobra z ciebie bratowa :) Ja mam zawsze w domu paczkę daktyli i mrożone owoce (truskawki albo wiśnie) i awaryjnie tym się ratuje :)

nessi: byle do wizyty. Mam nadzieję, że przyjdziesz z dobrymi wieściami. Przy takich wartościach dużych to jest mylący przyrost. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte!

reklama
Jugo no to tu tak samo piszą :) dobrze ze w kapsulku bo z lychy bym nie lyknela ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry