reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Tak patrząc obiektywnie to na wątku poruszane były rożne tematy. Jedne z nas piszą dużo o pracy, inne o rodzinie, jeszcze inne o ogrodzie, budowaniu domu. Różnorodność tematów i nie wszystko związane bezpośrednio ze staraniami. Fakt, może nie każdy chce czytać o niektórych rzeczach, ale skoro kogoś coś boli i chce się wygadać to nie widzę problemu. Zwłaszcza, że już się trochę poznałyśmy na forum i nie jest to tak anonimowe jakby napisać na zupełnie innym wątku dotyczącym nie wiem "problemów rodzinnych".

Każdy ma tez inne granice prywatności.
Każdy ma prawo do swojego zdania :)

Tutaj każdy może wszystko przeczytać. My się "znamy" nasze związki, relacje. Ale jak dla mnie na takie rozmowy odpowiedzniejszy jest priv albo nasza grupa na fb :) bez żadnych złośliwości z mojej strony.

Tak patrząc obiektywnie to na wątku poruszane były rożne tematy. Jedne z nas piszą dużo o pracy, inne o rodzinie, jeszcze inne o ogrodzie, budowaniu domu. Różnorodność tematów i nie wszystko związane bezpośrednio ze staraniami. Fakt, może nie każdy chce czytać o niektórych rzeczach, ale skoro kogoś coś boli i chce się wygadać to nie widzę problemu. Zwłaszcza, że już się trochę poznałyśmy na forum i nie jest to tak anonimowe jakby napisać na zupełnie innym wątku dotyczącym nie wiem "problemów rodzinnych".

Każdy ma tez inne granice prywatności.
Każdy ma prawo do swojego zdania :)
Jasne! ja nie mówię że należy się ograniczyć do starań- źle ujęłam i przyznaje się do tego .. wszystko jest w pewnych granicach pisane ... tu odniosłam się do ogółu .... zresztą jak mamy walić dosadnie ,imionami etc to zdaje się została utworzona grupa na fb .... dzisiejszy post poprostu upewnil mnie w chęci wyrażenia mojego zdania,tyle ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A Wy tu co ?
Zostawić Was na chwile same i już się spierają ...
Piszę chociaż nie wiem czy mogę ..
Mdłości przeszły ze stresu, beta zrobiona - wyniki o 14:30, głowa mi pęka, że nie wiem gdzie wejść. cała szyja i kark mnie boli ...
Idę na taras ... albo przejdzie albo będzie bardziej boleć.

A Wy tu co ?
Zostawić Was na chwile same i już się spierają ...
Piszę chociaż nie wiem czy mogę ..
Mdłości przeszły ze stresu, beta zrobiona - wyniki o 14:30, głowa mi pęka, że nie wiem gdzie wejść. cała szyja i kark mnie boli ...
Idę na taras ... albo przejdzie albo będzie bardziej boleć.
Czemu miałabyś nie móc ? wiesz co :) ...a może melisy sobie zapodaj hmm ? albo połóż się na godzinkę zawsze to do przodu :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

NeSSi nikt tu się nie spiera bo nie ma o co, nie zawsze musimy się we wszystkim zgadzać i to jest fajne, przecież i tak się kochamy ;) to czekamy na 14.30 i piękna betę :) odpocznij sobie

reklama
Do góry