reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Luska, 6tc
Jugo, jeszcze nie wiem.... moglabym juz isc dla swietego spokoju ale po tym co mnie spotkalo w zeszlym roku to wiem, ze to nie ma znaczenia kiedy pojde. W sensie no do 10 tyg chce trafic do lekarza;) Tym bardziej, ze nic sie nie dzieje, niepokoi mnie tylko brak objawow:(
Bedzie dobrze

To trzymam kciuki u mnie juz po ale zleci bo swieta sa duzo pracy potem pulmonolog badania wiec zleci mi do @ dobrze ze swieta beda bez krwawej mery bo bym zabila

luska: ja lubię jak @ przychodzi w piątek, bo wtedy jest weekend na regenerację i można dojść do siebie. A jak wypadnie właśnie na święta albo w trakcie tygodnia to ciężko...no ale! Może już niedługo będziemy miały wszystkie spokój z @ przez co najmniej 40 tygodni :D

Hej.
Jestem taka wkur...ona ze masakra. Byłam dziś u ginekolog. Głupia baba chyba sama okresu dostała! Ja jej grube pieniądze płacę a ona na mnie jape darla bo zapomniałam poprzedniego usg. Pomijam fakt że za każdym razem muszę jej wszystko od początku tłumaczyć bo ona nigdy nie wie kto ja jestem i z czym przychodzę! Mogła pisać w karcie jak u mnie sprawa wygląda! I jeszcze do mnie podniesionym tonem" to decyduje się pani na tą laparoskopie czy nie!!!!" Nawet chwili na zastanowienie nie miałam. Niech sobie swoją laparoskopie w dupe wsadzi. Pójdę do kliniki leczenia niepłodności bo ona mi powiedziała że jeśli się potwierdzi że to endometrioza a raczej tak to ja i tak nie mam szans na naturalna ciążę. Zamurowalo mnie....Tylko dziś płacze wiecie...za co mnie to spotyka to ja nie wiem. Daniel taki wściekły że szok. Też nie może zrozumieć dlaczego my mamy całe życie pod górkę. Żałuję że go ze mną nie było. Ja dziś tylko płacze...

Tynka co za glupia baba!!!!
Jak mogla?!!!!
Brak slow na jej zachowanie!!!
Dokladnie idz do kliniki nieplodnosci i oni tam zaczna dzialac!
Ja mam teraz lekarke ktora pamieta mnie i nawet wizyte sprzed 2 lat!!! Potrafi zadzwonic dowiedziec co u mnie...bylo to bardzo mile z jej strony ze interesuja ja . Ostatnio bylam miesiac temu a ona do mnie ze wlosy jasniejsze mam;)
Przytulam kochana i mam nadzieje ze ta endometrioza sie nie potwierdzi! Naprawde w wiesciami ostatnio masz pod gorke:/

reklama
tynka: co za babsztyl! Też nie znoszę tego jak lekarz nie kojarzy pacjenta :/ Niech sobie notatki robią i chociaż przejrzą przed wizytą, nawet w trakcie na początku niech przeczytają :/ I jeszcze taką kasę się zostawia...Przykro mi, że musiałaś akurat dzisiaj trafić na takie jej humory :/ Tulam mocno.

Do góry