NeSSi
Moderatorka
Nessi to co dziś jadlas chudzinko?
Ogoreczki , brzoskwinki były?
Sporo ale bez szału ... na brzoskwinie i ogórki już patrzeć nie mogę niestety
![No2 :no2: :no2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no7lb.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi to co dziś jadlas chudzinko?
Ogoreczki , brzoskwinki były?
Nessi to tak jak jaSporo ale bez szału ... na brzoskwinie i ogórki już patrzeć nie mogę niestetyTeraz mam szał na rukolę
![]()
jajka już niedługoPychaO surówki .. i jeszcze majonez i jajka! I mam ochotę na barszczyk biały mojej mamy
![]()
goscie pojechali niedawno, pomyte posprztane, tesciowa milutka, szok..szwagierka mnie tak wkurzala wrrrrrrr, okres daje w kosc dosc ostro
Dariana oo przepis:mielone z lopatki, ugotowany ryz, cebulka uduszona, przyprawy wedle uznania, pieczarki drobno pokrojone uduszone, ser posiekany lub starty, natka pietruszki lub koperek, troche bulki tartej, jajko i mieszasz i formujesz kotlety, potem panierka i smazysz jak normalne mielone
szwagierka swoim zachowaniem przy stole, jak wszyscy jedli to ona nie, bo na diecie a potem zaczela skubac szaszlyki z polmiska plcem zamiast wlozyc sie na swoj talerz, dzizas.....!!! jak prosiak!!! i kto to mial potem jesc? i wymyslala, ze ona tego i tamtego nie lubi.. a co ja mam po nia gotowac? wszyscy wczoraj i dzis chwalili zarcie, wyjedli prawie wszystko a ta musiala sie dowalic. ehh ja ju patrzec na nia nie moge!!! i tesciowa na osobnosci mi sie zalila, ze ma dosc opieki nad wnuczka 24 h plus chorym synem, a szwagierka w wolne dni od pracy nic nie robi, tylko przed tv siedzi...Lux dziękuję :*
To super, że teściowa milutka, aż to do niej nie podobne![]()
a czym szwagier Cię wkurzała?
NeSSi będzie dobrze kochana :*