reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Teczowa tego co wiem to Femibion Natal 1 ma metylowane formy!
I taki wlasnie biore;)

Xbum bardzo dziekuje;) starosc nie radosc heh, dobrze kojarze ze jestem tu najstarsza?
Wiesz czuje sie jakbym miala z 26lat hehe

reklama
Xbum mialam 3 tyg temu;)

Aztlek a ten Zak?

Strawbelka ja mam hetero C677 i A1298 i tak biore forme metylowana kwasu Ale tylko Femibion Natal niewiem czy mimo wszystko powinnam brac te witaminy b6 i b12?
Julia przy hetero podobno mozna zwykle formy brac. Tak przynajmniej pisaly dziewczyny na innym naszym watku.

Jula kurde nie słyszałam o tym lekarzu, ale poczytam. Ja musze bić w jakiegoś co ma pojęcie o leczeniu niepłodności immunologicznej, ale za cholerę nie moge takiego znaleźć ..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jullia nie jesteś najstarsza ;)
Zerknij na tabelke ,pierwsza strona :)

Coo tam porabiacie wieczorną porą ? :)

Ja to leżę bo głowa dziś pęka. K gra w tysiąca z bratem i jego dziewczyna ;) uwaga, uwaga news z ostatniej chwili. Po a właściwie jeszcze przed dwoma "seksami" brat K przyniósł nowinę że teściowa i bratowa są przekonane, że jestem w ciąży i to po chamsku ukrywamy :D durne baby :D

Kruszyca o kurde jak mozesz to tak ukrywac?
Hehe

Strawbelka hmmm kiedys mi sie tez to odbilo ale jak bylam i hab.prof.dr i to.mowila ze ok...ale sama wiesz jak jest z tymi lekarzami...ogolnie planuje powtorzyc te homocysteine za 1,5tyg.

reklama
Kruszyca o kurde jak mozesz to tak ukrywac?
Hehe

Strawbelka hmmm kiedys mi sie tez to odbilo ale jak bylam i hab.prof.dr i to.mowila ze ok...ale sama wiesz jak jest z tymi lekarzami...ogolnie planuje powtorzyc te homocysteine za 1,5tyg.
Juz tam pytan dziewczyn jak odpowiedza to Ci napisze.
A odwiedzasz watek immunologiczny?

Do góry