ja to za kuraka bym zabilaNo to widzisz Ja za bardzo nigdy nie przepadałam za kurczakiem w śmietanie ale dzisiaj przez ten zapach to mnie tak ssie, że chyba cały gar wsune
reklama
dobrze, ze dzis nie trzynastyluska podaj tell na priv i wysle ci link do grupy.
Naa razie w grupie to chyba ino z Lux jestem
Lux no cóż , nie chciało się czekac do następnego godzinę to maam za swoje , pechowy dzień tak jak pisałam .
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Luxi, ja też uwielbiam kurczaki, a szczególnie, że my swoje hodujemy.. Nie no nie wytrzymam i ide coś zjeść
oo i swojskie jajaLuxi, ja też uwielbiam kurczaki, a szczególnie, że my swoje hodujemy.. Nie no nie wytrzymam i ide coś zjeść
92Tynka92
Fanka BB :)
U mnie dziś miruna z ziemniakami i salatka z ogórków na ostro i rosół z lanymi kluskami. Ale jakoś mi nie wchodzi. Karola u mnie w rodzinnym domu często się takiego kurczaka robiło. Najpierw gotowanie rosół a potem to mięsko hyc na patelnie z cebulką i śmietana do tego. Boże jakie to dobre było. Chyba tak zrobię na jutro bo rosół na udku gotowałam.
Jutro już do pracy szit ! tak mi się nie chce ale wiem ze jak będę miała zajęcie to nie będę o mojej sytuacji myśleć...
Bum współczuję masakra! Ja unikam przychodni jak ognia bo sama w służbie zdrowia pracuje ale wredota ludzi w przychodniach mnie przeraża po prostu.
Migduch ja ci jeszcze nie gratulowalam ciąży! No więc gratulacje z całego serduszka i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. Będziesz super mamą, jak każda z tego wątku z resztą!:-)
No no jeszcze chwila i będzie tu więcej ciężarnych jak staraczek. No i git.
Jutro już do pracy szit ! tak mi się nie chce ale wiem ze jak będę miała zajęcie to nie będę o mojej sytuacji myśleć...
Bum współczuję masakra! Ja unikam przychodni jak ognia bo sama w służbie zdrowia pracuje ale wredota ludzi w przychodniach mnie przeraża po prostu.
Migduch ja ci jeszcze nie gratulowalam ciąży! No więc gratulacje z całego serduszka i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. Będziesz super mamą, jak każda z tego wątku z resztą!:-)
No no jeszcze chwila i będzie tu więcej ciężarnych jak staraczek. No i git.
reklama