NeSSi
Moderatorka
Hmmm.. No z tym będzie problem.. Jakiś wykrywacz głupoty by się przydal![]()
Możesz postawić fistaszka na liście : JEST!
Link do: Detektor głupoty PRANK – Aplikacje Android w Google Play
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm.. No z tym będzie problem.. Jakiś wykrywacz głupoty by się przydal![]()
Lux jeśli o mnie chodzi to wczorajsze załamanie mi przeszło i trochę mi lepiej. Mąż mnie wczoraj do KFC zabrał na pocieszenie:-) a fizycznie to tak typowo przedokresowo. Podbrzusze pobolewa, cyce jak donice i tyle w sumie.
Bardzo nastawilam się na wtorkowa wizytę u tej ginekolog. Mam nadzieję że nie za bardzo. I jutro dzwonie czy wyniki męża są i jedziemy po odbiór. Oby tylko z jego nasieniem było wszystko dobrze. Troszke narozrabialismy bo minimum 2 dni musiało być bez seksu no a nam wyszło tak max półtora bo on już wytrzymać nie mógł. Mój mąż to tak ma że jak nie można to mu się wtedy najbardziej chce .
Apropos prania! Opowiadałam Wam jak mój mąż mi kiedyś mundurki do pracy prał?
Dobra to selekcja zajmiemy się w trójkę razem z Anula... Tylko obawiam się ze w rezultacie zostaniemy tylko MY![]()
A napisze jeszcze raz jak cos:-) najpierw jak mu nic nie mówiłam to poszedł do pralki mój identyfikator i musiałam karteczke wymieniać do tam gdzie woda doszła to się strasznie powystrzepialo. Jak robił pranie następnym razem to mu mówię " Słońce błagam tylko odczep identyfikator żebym znowu przypalu nie miała" no i odczepil, tylko że kieszeni już nie sprawdził i ja wchodzę do łazienki a tu przez szybke widzę że moje wszystkie długopisy się w pralce kręcą!!!!! Ręce mi opadły...nowe długopisy mi wypral..pomijam oczywiście fakt że wraz z nimi to w kieszeniach miałam jeszcze tony papierkow i korków od wenflonow.