reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Wydaje mi się, że prog. w granicach błędu .. ale nie znam się na tym - wiem tylko, że jak jest wynik lekko powyżej normy to się mówi własnie, że w granicach błędu ... może dziewczyny coś powiedzą więcej

Tynka miło Cię tu znowu widzieć .... myślę że wyniki jak najbardziej w normie :)
...ja nie dziękuję i jeszcze się nie napalam bo mi na czape sądzie .... zresztą mam już bagaż doświadczeń za sobą ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum ja juz nie wiem z tymi objawami bo człowiek się doszukuje.. wiesz jak jest .... a ich teraz jak nigdy brak :)

Nie zgadniecie ile zapłaciłam za bete .. byłam w szoku .. w państwowym ale bez skierowania labie 25 zł ... w prywatnym 45 :D
u mnie w zwykłym laboratorium tez ok 25zl .... a w klinice niepłodności 75 zł !

anula ciesz się , ciesz .. objawy jeszcze przyjdą ;) będziesz chciała by już icch nie było :D

P przyjechał idę się położyć na drzemkepo mojejj nie przespanej nocy :)

no tam to się grubo cenią .... oczy mi ze zdziwienia wystrzeliły jak u żaby ....

Kurde a ja się już nakręciłam że jak taki wysoki to może ciąża tym bardziej że tak mi niedobrze że masakra ale zwalalam to na bromergon...przynajmniej wiem że owu miałam skoro taki wysoki.

reklama
Wolę nie myśleć ile tam kosztuje wizyta u ginekologa, a o badaniach już nie wspomnę ...
To takie żerowanie na ludziach jest nie ?

Do góry