reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

XBum wiesz co tak jak Anula mowi ze trzeba ja badan w dzien w dzien co jest uciazliwe... zeby dobrze poznac ja
No z tych histori to ja tez jestem;)
Zrobilam bete i wyszla negatywna! A @ nieprzyszla i sie okazalo ze jestem w ciazy hihi:)

Karola to o niczym nieswiadczy...wiec wierze ze jutro beda piekne 2 kreseczki
Ja bym sie wstrzymala do jutra...
Mojemu M tez chyba od razu niepowiem chce mu oszczedzic w razie czego rozczarowania:/

Ja jade juz do domku, i chyva zanurze sie w ksiazce zeby sie odprezyc;)

reklama
XBum wiesz co tak jak Anula mowi ze trzeba ja badan w dzien w dzien co jest uciazliwe... zeby dobrze poznac ja
No z tych histori to ja tez jestem;)
Zrobilam bete i wyszla negatywna! A @ nieprzyszla i sie okazalo ze jestem w ciazy hihi:)

Karola to o niczym nieswiadczy...wiec wierze ze jutro beda piekne 2 kreseczki
Ja bym sie wstrzymala do jutra...
Mojemu M tez chyba od razu niepowiem chce mu oszczedzic w razie czego rozczarowania:/

Ja jade juz do domku, i chyva zanurze sie w ksiazce zeby sie odprezyc;)

Julia serio ? Beta negatywna a ciąża? Jak to ? :)

Dziewczyny mialyscie rację. Wczoraj spanikowalam. Zrobiłam test i kreska wyszła od razu:-) Sorry za słabe zdjęcie ale jest 4.30 i lecę do pracy:-)

Załączniki

• 1457667436233.jpg
    1457667436233.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 47
Karola noooo pięknie :) a widzisz :) hehe super ! gratulacje :) za 2 dni będzie konkretna krecha :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witajcie w piątek, piąteczek, piatunio!

azylek: jeśli chodzi o luteinę dopochwową czy podjezykową to substancja czynna est taka sama, naturalny progesteron, który jest wchłaniany przez śluzówkę. Dopochwowa ma wyższe stężenia bo jest 50mg, 100mg i 200mg, a z tego co wiem podjęzykowo jest tylko opcja 50mg. Natomiast duphaston zawiera syntetyczny progesteron i np. nie wychodzi w badaniach krwi, kiedy oznaczamy ten hormon, więc nie zaburza nam wyniku. Z tego co zdażyłam sie zorientować to dupek i podjęzykowa są takie bardziej zachowawcze, a jak jest wiekszy problem (krawienia w ciąży, podtrzymanie) to wtedy dają dopochwową w dawce 100mg albo 200mg plus np. dupek. No bo jednak przy większych kłopotach potrzebne są wyższe stężenia prg. Chyba nic więcej nie wiem o luteinach i dupkach :)

julia: jaką książkę czytasz? To musi być niezłe zaskoczenie jak beta wychodzi ujemna a potem jednak jest ciąża :D

karola: super wieści :D:D:D Będzie kurczaczek na święta! Aaaaa :D

nessi: jak u ciebie? Betkę musisz osobiście odebrać?

anula: dzisiaj do pracy czy nadal urlop? :D Powodzenia ne becie, bo chyba miałas dzisiaj powtarzać? :)

lux: jak jajniki? Mniej bolą?

xbum: jak tam?

Szczęśliwy mamy marzec :D Oj szczęśliwy! Oby tak dalej :D

Jugus ja w poniedziałek robie i w środę :) a ty jak tam ?

tak ja na urlopie ,jeszcze cały tydzień wiec laba i relaxing :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: i bardzo dobrze, że na urlopie :D Aaa to mi się coś pomyliło, bo sadziłam, że dzisiaj. A jak się czujesz? U mnie w zasadzie podbrzusze się uspokoiło, cyc nie boli, więc brak objawów na cokolwiek :D

Do góry