reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca ale to juz druga beta i ujemna , u lekarza byłam i kuzde nie chce ze mnie ta wredota wyleciec , jestem taaka zla plakaac mi się chce a nie mogę :(

Oj żabeczko :* Niech to dunder capnie ... co się znowu dzieje ... Ty badania jakieś robiłaś w ogóle .. ?:(

Anula ... jak samopoczucie ?:)
Luxia - smarku Ty mój mały ... jak tam zdrówko ... katarzis męczy?
Lusia .. Love You <3 Come back to me
Moniusia - Bardzo mi przykro :(
Dla Ciebie mam kawusię z czekoladą kochana, na smutki ponoć działa:(
goraca-czekoladka-z-piankami_53d24c42.jpeg

julia0903 -<3
Jugosława - co słychać dziabągu ?:)

Załączniki

• goraca-czekoladka-z-piankami_53d24c42.jpeg
    goraca-czekoladka-z-piankami_53d24c42.jpeg
    89,4 KB · Wyświetleń: 206
reklama
xbum: kurde no :/ A może to ma coś związek z tą prolatyną twoją? Jakiś czas temu pisałaś o jakimś wycieku z cycka, może to ma związek? Poruszałaś ten temat z lekarzem? No to jak nie przyjdzie to zaczniesz brać lutkę po pobraniu. Chociaż nie wiem czy progesteron (dupek, lutka) ma jakiś znaczący wpływ na wynik przysadkowych: tsh i prolaktyny. Chociaż ręki sobie za to uciąć nie dam :D

karola: przynejmnej nauki :D I do zobaczenia rano z fotką dwóch tłustych kreseczek :)

lux: mi jak przewieje podwozie albo gdzieś zmarznę to czasem też boli :/

nessi: jak tam? Już w domku?
no i sie boje, ze mnie przewialo :oo:

Oj żabeczko :* Niech to dunder capnie ... co się znowu dzieje ... Ty badania jakieś robiłaś w ogóle .. ?:(

Anula ... jak samopoczucie ?:)
Luxia - smarku Ty mój mały ... jak tam zdrówko ... katarzis męczy?
Lusia .. Love You <3 Come back to me
Moniusia - Bardzo mi przykro :(
Dla Ciebie mam kawusię z czekoladą kochana, na smutki ponoć działa:(
Zobacz załącznik 750127
julia0903 -<3
Jugosława - co słychać dziabągu ?:)
leca mi gluty i przestac nie chca zasrane a Ty jak sie czujesz? plamisz nadal?

Jugo mówiłam mu , stwierdził , że po bromku mogło mi się takie coś przytrafić a prolaktyne mam lekko podwyższoną , więc już miesiąc biorę bromka wydaje mi się , że spadło.
Wczesniej jak robiłam badaniaa to kazał przed luteina.

Nessi j robilam te to tylko prolaktyna byla lekko podwyzszona i tyle...
- FSH
- LH
- estradiol
- progesteron
- prolaktyna
- testosteron

Lux biorę ciepłe kąpiele i nic ...

Poprostu mam dość :(

Jugo mówiłam mu , stwierdził , że po bromku mogło mi się takie coś przytrafić a prolaktyne mam lekko podwyższoną , więc już miesiąc biorę bromka wydaje mi się , że spadło.
Wczesniej jak robiłam badaniaa to kazał przed luteina.

Nessi j robilam te to tylko prolaktyna byla lekko podwyzszona i tyle...
- FSH
- LH
- estradiol
- progesteron
- prolaktyna
- testosteron

Lux biorę ciepłe kąpiele i nic ...

Poprostu mam dość :(
kuzwa moze masz jakas burze hormonalna a zespol policystycznych jajnikow bral gin pod uwage?

lux: może weź ciepłą kąpiel jak wrócisz i może przejdzie. Czasem to chwilowe. A jak jesteś przeziębiona to po prostu mogło się tak przyłączyć, bez powodu większego. Mam nadzieję, że szybko przejdzie :)

xbum: no to jak tak mówił to może ma rację ;) W końcu to lekarz :D Szkoda, że ci usg nie zrobił bo wtedy byłoby może coś widać np. torbielkę na jajniku czy po grubości endometrium można coś wnioskować...Zawsze możesz zbadać prolaktynę i tsh po @ i tak wizytę masz dopiero 21.03, wiec na spokojnie :)

nessi: hop hop jak tam się czujesz?

anula: i jak z pracy się odzywali? Przeprosili za zdenerwowanie? :D

Lux nie wiem , P małą do mycia wziął ja się poryczalam i wzięłam luteine ciekawa jestem czy teraz będzie.

reklama
Do góry