reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Suuuuuper Bum !!!!! Nie było mnie 3 dni a tu takie piękne akcje !!!!!!!! So happy for You [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny ale nie wiem czy w ciąży , kuzde zle to napisałam :)
Jeszcze jestem , więc na pewno karola sama nie zostanie ooo sory za bledne stwierdzenie :D

Ale @ dalej nie ma , idę w piątek też na
bete prywatnie będzie ujemna to nie wiem co mi ....

Haha no to ładne jaja [emoji3] ale moze tez ciąża ! Trzymam kciuki !!!!!
Bum a miałaś juz tak kiedyś? Takie opoźnienia? [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

azylek miałam takie opóźnienia , ale zawsze po lutce po odstawieniu @ przychodziła do dwóch dni a teraz w cos sie ze mną bawi :unsure:

Bum tobie sie uda napewno mi nie

Ej, ej Lusia !!!!! Tak nie można mysleć :no2: My tu jesteśmy po to by się wspierać, więc nie pozwolimy Ci się dołować :no: Pamiętaj, że nie jesteś sama ... każda z Nas ma tutaj swoje przeżycia i doświadczenia ..nie jestesmy tu z przypadku ale z potrzeby posiadania tej małej istotki - i to jest najlepsza motywacja ... jak lwica trzeba brnąć do celu.
Ja wiem co czujesz ... czułam dokładnie to samo. Dlatego chciałam uciec z forum :unsure: Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, więc trzeba próbować do skutku na inne jak zdrowie - mamy. I trzeba o to walczyć.

reklama
Do góry