reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

azylek: co do progesteronu to są różne teorie, ale ogólnie mówią, że jak jest powyżej 10 ng/ml to można przypuszczać, że owu była. Natomiast jeśli przed każdą @ masz takie plamienia to po prostu może faktycznie jest zaburzona funkcja ciałka żółtego. Szczerze mówiąc nie wiem jakby to było, ale na logikę jeśli bedzie progesteron ok to nie powinnaś plamić (albo mniej, krócej) przy założeniu, że to wina właśnie hormonu. Jak wszystko jest ok to może po prostu taki urok twoich cykli teraz.

xbum: myślę, że się zgubiła gdzieś nad oceanem :D

lux: czasem to nie jest zależne, kto wie, może znowu wrócą do wcześniejszych dostaw.

anula: znaczy, że dobrze zarządzasz czasem :D

karola: może tym razem to nie będą objawy @ :D

teczowa: no hej hej :D

luska: tak mi przykro :( Nie dość, że się spóźniają to jeszcze bardziej bolą :/ Wychodzi na to, że sobie na wielkanoc pykniesz króliczka małego :D Niech szybko idzie franca!

julia: jak wyniki? Jest szansa, że będą wcześniej niż na 5.03?

Mnie dzisiaj brzuch boli, ale jakoś tak dziwnie. Tak w środku :/ U mnie teoretycznie 5 dzień po owulacji. Zbadam po weekendzie progesteron.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :)

MARZEC:
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
5.03: Moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
7.03: Moniusia - punkcja
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
13.03: Karola - test ciążowy
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Jugi no mogliby, bo tak jak wczoraj dostalam dosc pozno i musialam na gwalt wprowadzac fakture, bo brat potrzebowal czesci z tej pily do naprawy... i musialam na szybko robic ceny by przy naprawie je do protokolu wpisac

My zupkę zjedliśmy , P poszedł do pracy, mała śpi idę i jak ! :D już trzeci dzień pod rząd drzemki zaliczam :)

Miłego południa ;)

reklama
julia: o to super! Będę trzymać kciuki, żeby wyniki coś wniosły i żeby były ok. No i niedługo skonsultujesz.

xbum: bardzo lubię murzynka w polewie czekoladowej :)

Do góry