tak musi mi pomagac, bo wraca przedemna a ja potem musze obiad zrobic itd, dzielimy sie obowiązkamiSprzatanie mowisz
reklama
mi mozesz zrobic herbatke owocowaJa nie wiem jak Wasze urządzenia mobilne znoszą produkcję takiej ilości postów ...
Która chętna na kawkę ?
Ja zaraz usnę...
Jugosława
Fanka BB :)
Nie ma mnie chwilę a tu masowa produkcja postów
luska: ostatnio śpię bardzo dobrze. Przed snem wietrzę dobrze w sypialni i zasypiam szybciutko.
lux: wróciłam Zaraz wracam do gry Pieczony kurczak...mniam!
azylek: jak za 200 zł za godzinę to może powie coś ciekawego A jak nie to nie płać Powiedz, że portfela zapomniałaś Sprawa się komplikuje jeśli musisz zapłacić przed wejściem do gabinetu
nessi: ja mogę wpaść na zieloną herbatę
Co do testu na wrogość śluzu to się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Doszłam do wniosku, że najpierw unormuje sobie sprawy z owulacją i hormonami, a potem go zrobię. Koszt testu PCT to około 100 - 200 zł (zależnie od kliniki). Tylko i tak trzeba wcześniej lecieć na usg, żeby mieć potwierdzony pęcherzyk dominujący i najlepiej 1-2 dni przed owulacją trafić z tym i z przytulaniem, a potem jakoś maksymalnie po 12h do kliniki na pobranie materiału.
luska: ostatnio śpię bardzo dobrze. Przed snem wietrzę dobrze w sypialni i zasypiam szybciutko.
azylek: jak za 200 zł za godzinę to może powie coś ciekawego A jak nie to nie płać Powiedz, że portfela zapomniałaś Sprawa się komplikuje jeśli musisz zapłacić przed wejściem do gabinetu
Co do testu na wrogość śluzu to się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Doszłam do wniosku, że najpierw unormuje sobie sprawy z owulacją i hormonami, a potem go zrobię. Koszt testu PCT to około 100 - 200 zł (zależnie od kliniki). Tylko i tak trzeba wcześniej lecieć na usg, żeby mieć potwierdzony pęcherzyk dominujący i najlepiej 1-2 dni przed owulacją trafić z tym i z przytulaniem, a potem jakoś maksymalnie po 12h do kliniki na pobranie materiału.
Juz masz koniec pracy? ja za godzine konczeNie ma mnie chwilę a tu masowa produkcja postów
NeSSi
Moderatorka
mi mozesz zrobic herbatke owocowa
Przez Ciebie muszę do sklepu iść ... a wiesz ... jak w ciąży jesteś to się ciężarówkom nie odmawia
no a jak juz dlugo jest jasno, az chce sie zyclux: szybko zleci. Ja dzisiaj wcześnie wstałam to nadrobiłam porankiem
reklama
jak jestem w cuda nie wierzePrzez Ciebie muszę do sklepu iść ... a wiesz ... jak w ciąży jesteś to się ciężarówkom nie odmawia