reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

Pati zastanowię się nad tym rondem, bo młoda nie lubi prysznica, a jak jej głowę poleję wodą jak siedzi to wpada w panikę i zaraz chce uciekać z wanny.:crazy:

Irma, u nas było identycznie i malutkimi kroczkami, przez zabawianie mogę w miarę spokojnie spłukać włosy. Gdyby miał dłuższe, to pewnie byłby problem, żeby to dokładnie zrobić...

reklama
Dziewczyny chcemy przenieść naszego Wojtka do swojego pokoju - rozgladam sie za łózkiem takim juz prawdziwym ale nie znalazłam nic ciekawego poradzcie gdzie mozna cos takiego kupic?
Widzialam na którymś ze zdjec ze u Pati Noemi spi chyba na łózku z Ikei a co poza Ikea?

Ja chyba też, chociaż samochody mi się podobają i pewnie Karolowi też by się spodobało, ale na razie nie bardzo widzę go na łóżku - na bank kilka razy by lądował na ziemi - kręci się przez sen jak wskazówki popsutego zegarka - co i rusz w innym koncie łóżeczka :) nie wspominając już o tym że wolę nie wiedzieć co by robił jak by wieczorem z niego uciekał zanim zaśnie...albo rano jak wstanie :)

Ja chyba też, chociaż samochody mi się podobają i pewnie Karolowi też by się spodobało, ale na razie nie bardzo widzę go na łóżku - na bank kilka razy by lądował na ziemi - kręci się przez sen jak wskazówki popsutego zegarka - co i rusz w innym koncie łóżeczka :) nie wspominając już o tym że wolę nie wiedzieć co by robił jak by wieczorem z niego uciekał zanim zaśnie...albo rano jak wstanie :)

Basia, czy aby nie pomyliłaś dzieci i nie opisujesz Mikusia???:szok::-D:-D:-D

reklama
Do góry