reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

Pati zastanowię się nad tym rondem, bo młoda nie lubi prysznica, a jak jej głowę poleję wodą jak siedzi to wpada w panikę i zaraz chce uciekać z wanny.:crazy:

Irma, u nas było identycznie i malutkimi kroczkami, przez zabawianie mogę w miarę spokojnie spłukać włosy. Gdyby miał dłuższe, to pewnie byłby problem, żeby to dokładnie zrobić...

reklama
Dziewczyny chcemy przenieść naszego Wojtka do swojego pokoju - rozgladam sie za łózkiem takim juz prawdziwym ale nie znalazłam nic ciekawego poradzcie gdzie mozna cos takiego kupic?
Widzialam na którymś ze zdjec ze u Pati Noemi spi chyba na łózku z Ikei a co poza Ikea?

Ja chyba też, chociaż samochody mi się podobają i pewnie Karolowi też by się spodobało, ale na razie nie bardzo widzę go na łóżku - na bank kilka razy by lądował na ziemi - kręci się przez sen jak wskazówki popsutego zegarka - co i rusz w innym koncie łóżeczka :) nie wspominając już o tym że wolę nie wiedzieć co by robił jak by wieczorem z niego uciekał zanim zaśnie...albo rano jak wstanie :)

Ja chyba też, chociaż samochody mi się podobają i pewnie Karolowi też by się spodobało, ale na razie nie bardzo widzę go na łóżku - na bank kilka razy by lądował na ziemi - kręci się przez sen jak wskazówki popsutego zegarka - co i rusz w innym koncie łóżeczka :) nie wspominając już o tym że wolę nie wiedzieć co by robił jak by wieczorem z niego uciekał zanim zaśnie...albo rano jak wstanie :)

Basia, czy aby nie pomyliłaś dzieci i nie opisujesz Mikusia???:szok::-D:-D:-D

reklama
Do góry