reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

Dziewczyny, czy podajecie jeszcze maluchom D3? Miesiąc temu nasza lekarka jeszcze kazała nam podawać, ale 2 dni temu byliśmy na szczepieniu i niestety zamiast naszej pediatry badała Marcinka inna (nasza jest na urlopie). Ta prawie na mnie nakrzyczała, że witaminę D3 podaje się do roku i mam ją natychmiast odstawić.... Nie wiem, co robić, ale chyba jeszcze nie odstawię, bo co prawda ciemiączko już zarośnięte, ale ząbki nie chcą wychodzić...

reklama
Asia, nam kazała dawać w pochmurne dni i jak Miki nie wychodzi w ogóle z domu (a to raczej odpada). Ostatnio bardzo słonecznie, więc D3 nie dajemy. Dodam, że ciemię jeszcze nie zrosnięte.

Asiu ja słyszałam od lekarza że podaje sie do 1,5 roku i że do tego momentu przysługuje nam na recepte - my podajemy

Mi lekarka powiedziała, żeby nie podawać jakoś tak w kwietniu. Powiedziała, że Wojtkowi szybko ciemiączko zarasta idzie lato, więc będzie słonko. Akurat dziś sprawdzałam - jeszcze malutkie wgłębienie ma na główce - takie, na koniec opuszka palca.

A ja mam pytanie bo Wojtkowi pojawily sie na pleckach takie jakby potówki wzdłuz kręgoslupa czy moze ktoras z was zaobserwowala to ui swojego szkrabka?
zadnych innych efektów ubocznych nie było i nie ma:tak:

O Boze a my uz dawno nie dajemy, myslam ze tak dlugo nieptzreba, jak bedziemy u lekarza to zapytam..o kurcze
ciemiaczko zarosniete a zebow mam 8 Mati
ale sie zmartwilam...

Mati ma czasem potowki na szyjce, chyba od sliniaka...i czasem na czole jak sa upaly...

reklama
Do góry