bleucoco
Fanka BB :)
No nie pozostaje nic jak lecieć jutro na betę Ja od początku widziałam cienie, tylko pytanie czemu wtedy beta wychodziła pozytywna, jak testy robiłas rózne. Trzymam kciuki, daj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie pozostaje nic jak lecieć jutro na betę Ja od początku widziałam cienie, tylko pytanie czemu wtedy beta wychodziła pozytywna, jak testy robiłas rózne. Trzymam kciuki, daj znać!
Jasne , dam znać
Trzymam kciuki, daj znać jaka betaDziś z rana, koło południa polecę na betę, jak wyjdzie negatywna to nie wiem Zobacz załącznik 1615207
Wohoo mówiłam, że tam są! Gratulacje Teraz za 48 h powtórka dla pewności + zbadaj jeszcze progesteron i rośnijcie zdrowoMam wyniki Zobacz załącznik 1615340