reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bardzo blada kreska na testach 10dpo

Ja też widzę te kreski. Rzeczywiście bardzo to dziwne 🤔 kiedyś słyszałam że dziewczynom wychodziły pozytywy jak miały torbiele - nie wiem dlaczego, nigdy nie byłam w takiej sytuacji dlatego się nie wgłębiałam w temat.
Kurcze tylko bylam u gina w styczniu miałam usg i bylo ok, zreszta ja te same testy robilam 8dpo i bylo biaaało wiec kurcze sama nie wiem . Wolala bym po prostu biel na tescie i tyle

reklama
Kurcze tylko bylam u gina w styczniu miałam usg i bylo ok, zreszta ja te same testy robilam 8dpo i bylo biaaało wiec kurcze sama nie wiem . Wolala bym po prostu biel na tescie i tyle
Widać że testy robisz różnych firm. Dlatego jestem skłonna uwierzyć że może pomylili się w labie. Przecież tam też pracują "tylko" ludzie. Może być że się ktoś po prostu pomylił, natomiast jeśli kolejna beta wyjdzie negatywna, z innego labu to ja już nie mam pomysłu 😅

Ja miałam podobnie tyle ,że u mnie miesiączka się spóźniała 6dni testy negatywne poszłam na betę 7dni temu powinnam mieć miesiaczke i beta wyszła mi 2,0 . Więc ciąży nie ma po 2 dniach od bety miałam
Jakieś wahania nastroju o zrobiłam test hmm negatywny po chwili widać cień cienia i kolejny podobnie . Mówię coś jest na rzeczy zrobiłam betę na drugi dzień miesiaczke powinnam mieć 10 dni temu beta wyszła mi 8 byłam w szoku . Aktualnie córcia ma 8 miesięcy ciąża młodsza o 13 dni wg om .

Widać że testy robisz różnych firm. Dlatego jestem skłonna uwierzyć że może pomylili się w labie. Przecież tam też pracują "tylko" ludzie. Może być że się ktoś po prostu pomylił, natomiast jeśli kolejna beta wyjdzie negatywna, z innego labu to ja już nie mam pomysłu 😅
Nie mam pojęcia czy sie pomylili w labolatorium i wydaje to się wątpliwe no ale zawsze jakaś szansa jest, dokładnie to tylko ludzie😉
Ja miałam podobnie tyle ,że u mnie miesiączka się spóźniała 6dni testy negatywne poszłam na betę 7dni temu powinnam mieć miesiaczke i beta wyszła mi 2,0 . Więc ciąży nie ma po 2 dniach od bety miałam
Jakieś wahania nastroju o zrobiłam test hmm negatywny po chwili widać cień cienia i kolejny podobnie . Mówię coś jest na rzeczy zrobiłam betę na drugi dzień miesiaczke powinnam mieć 10 dni temu beta wyszła mi 8 byłam w szoku . Aktualnie córcia ma 8 miesięcy ciąża młodsza o 13 dni wg om .
O matko to też niezła historia 🤯

Ale u Ciebie była kompletnie inna sytuacja bo nie monitorowałaś owulacji. A autorka pytania tak, więc nie ma tutaj co porównywać bo to dwa różne przypadki.

No, ale jednak miałaś betę równe 2 z tego co pamiętam, a nie mniej niż 2.
Ja miałam zawsze mniej niż więc jak beta wyszła 1.4 równo to też "czułam" że coś może być na rzeczy i właśnie syn śpi na balkonie, no ale kreski ciemniały i beta też rosła szybko bardzo ;)

123456.jpg

reklama
Do góry