Wg aplikacji za tydzień... Ale mam nieregularne.Ja tez widzę delikatna kreskę, ale bardzo delikatna. Kiedy masz dostać okres? Zrób koniecznie wtedy test
reklama
Nie chce studzić zapału, ale na tych testach mam zawsze kreskę, a większość dziewczyn ma nawet mocniejsza, a ciąż nie ma.
Zrób inny test w dniu spodziewanej miesiączki
Dziewczyny!
Przed okresem dodam ze nieregularne... Czy Tylko ja ją widzę? Zobacz załącznik 1303240
Tak zrobie może też test z innej firmy...Wg aplikacji za tydzień... Ale mam nieregularne.
No tak mam zamiaru zrobić z innej firmy... Aczkolwiek nigdy na nich nie miałam nawet cienia... Dlatego jak go zobaczyłam to zwariowałam...Nie chce studzić zapału, ale na tych testach mam zawsze kreskę, a większość dziewczyn ma nawet mocniejsza, a ciąż nie ma.
U
usuniecie
Gość
Nie nastawiaj sie ani negatywnie ani pozytywnie, powtorz test. Tez tak mialam, ledwo widoczna kreska dzien przed terminem @. A jednak ciaza, tego ci rowniez zycze, ale powtorz test i zrob bete w poniedziałek
Dziękuję mam nadzieję ze u mnie też tak będzie
Nigdy wcześniej nie miałam nawet cienia na tych testach ale wiadomo jak to jest... Jutro mam wizytę u ginekolog, akurat juz wcześniej umówiona aczkolwiek to zdecydowanie za wcześnie żeby cokolwiek powiedziała, jak zrobię betę dam znać. Trzymajcie kciuki!
Nigdy wcześniej nie miałam nawet cienia na tych testach ale wiadomo jak to jest... Jutro mam wizytę u ginekolog, akurat juz wcześniej umówiona aczkolwiek to zdecydowanie za wcześnie żeby cokolwiek powiedziała, jak zrobię betę dam znać. Trzymajcie kciuki!
Hej dziewczyny, piszę po wizycie. Pani ginekolog kazała wstrzymać się beta do poniedziałku, pp badaniu usg widać pięknie ze była owu, jest piękne ciałko żółte no i grube endometrium...
Teraz trzeba czekać do poniedziałku... Mam nadzieję że nie przyjdzie @. Ogólnie wszystkie objawy dolegliwości łączę z ciąża, nadwrażliwość piesi, napięte jajniki itd. I mam nadzieję że tak będzie
Teraz trzeba czekać do poniedziałku... Mam nadzieję że nie przyjdzie @. Ogólnie wszystkie objawy dolegliwości łączę z ciąża, nadwrażliwość piesi, napięte jajniki itd. I mam nadzieję że tak będzie
Tylko beta. Ja miałam ledwo widoczny cień (test pink o czułości 10), a następnego dnia beta HCG wynosiło 260.
KaCi
Zaciekawiona BB
Coś tam widać .. ale może lepwij jutro. Porannego zrób lub za dwa dni będzie bardziej widocznaCo mogę o tym myśleć? W rzeczywistości mniej widać kreskę niż na zdjęciu..
reklama
U
usuniecie
Gość
Ja nic tam nie widze szczerze mowiac. Kiedy masz dostac @?