reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bądżmy zgrabne - ćwiczmy!

Jak skończy mi się @ to razem z mężem przećwicze wszystkie możliwe pozycje w różnych miejscach. :laugh: To bynajmniej lepsze od brzuszków, a jakie przyjemne. ;D

reklama
NiaNia pisze:
Ja dziś gadałam z moją trenerka i poweidziała, ze tak naprawde mimo ze my robimy tak duzo brzuszków na zajeciach dwa razy w tygodniu to i tak jest nic. Powinno sie przynajmniej 100 dziennie robić żeby mieć ładny płaski i umięśniony brzuszek ::)
To ja sie nawet nie zabieram - 100 brzuszkow dziennie!!!!! - moja mobilizacja az tak wysokich lotow nie jest :(

alka pisze:
Ja nie mam warunków do robienia brzuszków - co się położe na podłodze to siedzą przy mnie moje dwa psy i patrzą jak na ... ten tego, a jak sapnę raz i drugi to mam liza na twarz na pocieszenie.... :p :p :p

fuck :laugh: :laugh: :laugh: uwielbiam cie kobieto ;D

uuu dziewczyny cicho tu coś ;) czyżbysmy już niećwiczyły czy tak ale tak po cichaczu ?? bo u mnie troszkę hmmm brak chęci na ćwiczonka i jakośtak się zabieram i zabieram i abrać nie moę ;)

ja od 1 stycznia rezygnuje ze słodyczy do wielkanocy :p tak sobie z siostrą postanowiłyśmy, ciekawe czy wytrzymamy
musze wytrwać trzymajcie kciuki

no i męża musze namówic żeby ze mna pościł bo inaczej bedzie kiepsko :p

reklama
Do góry