Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że nie ma co tyle płacić bo to statystyki które nie powiedzą czy dzidziuś zdrowy .usg również będę miała robione tylko zastanawiam sie nad badaniem z krwi
Te z krwi odpuść sobie.usg również będę miała robione tylko zastanawiam sie nad badaniem z krwi
A ja robiłam i usg i badanie z krwi (zresztą u mnie to standart) i nie żałuję. Moze to i statystyki, ale ja przynajmniej mam głowę spokojna. Gdyby wyszło wysokie ryzyko to można zrobić dodatkowe badania. Amniopunkcja lub nifty.hey dziewczyny czy robiłyście badanie prenetalne ? Mam 24 lata w 11 tyg jestem ciązy i lekarz zaproponował mi ze mogę zrobić sobie prywatnie takie badanie z krwi kosztuje ono ok 200 zł czy wy tez robiłyście to badanie ?