reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie pappa

Swoje komentarze zostawcie dla siebie. Straszyć może same siebie, nie mnie. Wasze zdania mam na prawdę gdzieś, dorosłe i dojrzałe osóbki zajmijcie się sobą i swoimi pociechami. To ile palę i kiedy całkowicie rzucę to moja i tylko moja sprawa. Inne kobiety mam gdzieś, co kto robi jego sprawa. Idźcie gotować obiad, sprzątać czy co kolwiek innego i dajcie ludziom święty spokój. Buziaczki
Dobra ja idę do kuchni gotować i sprzątać a ty do książek i nauki 😄
@aniaslu może zamknąć ten temat?
Nie! Fajnie jest! 😄

reklama
Swoje komentarze zostawcie dla siebie. Straszyć może same siebie, nie mnie. Wasze zdania mam na prawdę gdzieś, dorosłe i dojrzałe osóbki zajmijcie się sobą i swoimi pociechami. To ile palę i kiedy całkowicie rzucę to moja i tylko moja sprawa. Inne kobiety mam gdzieś, co kto robi jego sprawa. Idźcie gotować obiad, sprzątać czy co kolwiek innego i dajcie ludziom święty spokój. Buziaczki
To po co prosić o radę jak ma się ją gdzieś? Odpowiedz na pytanie jest proste. Test pappa wyszedł dobrze, ale to wcale nie znaczy ze dziecko jest niezniszczalne.

Kochana, nałogowo paliłam, jestem już prawie na mecie paląc co 2/3 dni. Ile mam lat, co mam w głowie jest moją sprawą
na mecie 🤦‍♀️ trując dziecko. Odstawianie fajek po trochu to mit, wiesz? masz jakiś licznik? Teraz będzie jedna w tygodniu?
potem się rodzą dzieci uzależnione od nikotyny z zespołem odstawienia przez takie durne baby.
No a w głowie pustka. Widać jak na dłoni.

Nie! Fajnie jest! 😄
Chcesz kontrowersji to założę temat z prawdziwą historią: "Mój mąż wziął urlop na ten tydzień, bo przedszkole otwierają 9.01. Ja chodzę do pracy, a on pyta, o której będę w domu, żeby wiedzieć kiedy obiad wstawić. A jak Wy sobie radzicie z takimi sytuacjami?" Gwarantuję Ci bombę.

reklama
Ja tylko dodam, że pytanie było o pappe i pocieszanie że niskie ryzyko więc luz, ale wstawiłam info, że u palaczek niskie ryzyko z pappy może być fałszywe. Zatem tak. Dziecko może być chore

Do góry