reklama
malinka1984
Fanka BB :)
106 zł za 3 badania - tsh i dwa wskażniki cytomegalii.
Za darmo miałam morfologię, mocz, przeciwciała, kiłę, hiv, glukozę, wirusowe zapalenie wątroby typu B i C i toxoplazmozę.
Za darmo miałam morfologię, mocz, przeciwciała, kiłę, hiv, glukozę, wirusowe zapalenie wątroby typu B i C i toxoplazmozę.
nfz to wszystko refunduje????no nie mów nawet..Za darmo miałam morfologię, mocz, przeciwciała, kiłę, hiv, glukozę, wirusowe zapalenie wątroby typu B i C i toxoplazmozę.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja badania robię w diagnostyce, a badania tarczycowe na nfz, bo do endokrynologa chodzę na nfz. Własciwie teraz już tylko robię morfologie i mocz na każdą wizytę, bo całą resztę już zrobiłam więc mam spokój, czeka mnie jeszcze raz glukoza z obciążeniem, bo jedną już miałam
iwonaimaja ja tak samo leczę się w Lux Med, mam z pracy wykupiony abonament. Chyba takie ciążowe badania to wszystkie będą bezpłatne. Na razie tylko miałam USG, badania krwi i moczu i oczywiście konsultację ginekologa - za nic nie płaciłam.
fazerkamm
Powiedzcie mi jak mam namowic meza zebysmy zrobili znow usg polowkowe prenatalne w 3D? Kosztuje jakies 30e więcej a ten mowi ze nie potrzeba :/ :/ z pierwszym dzieciaczkiem robilam i to jest świetna pamiatka, z drugim tez chce!! Ja wiem ze 130e to sporo ale kurka juz wiecej w ciazy nie bede, a On mi tlumaczy ze na porod trzeba zbierać kase (za porod wyjdzie mi jakieś 1500e)
biapl
Rozplacz sie ...zart...moj tez stwierdzil ze nie ma takiej potrzebuje Ale powiedzialam ze to juz ostatnia Ciaza wiec chce bardzo
biapl
U nas 120 Euro Ale ze ja pakiet usg wzielam Za 150 Euro to 3/4D wyniesie nas tylko 60
reklama
fazerkamm
Ach Ci faceci...