malamrowka1100
Fanka BB :)
ja jutro rozpoczynam badania genetyczne i całą resztę, przede wszystkim mam zrobic badania na krzepliwość, a dokładniej trombofilię i tego typu rzeczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie miałam aż tak wysokiego miana IgG natomiast początkowo gin twierdził, że to jest przyczyna a po późniejszych badaniach okazało się, że to stare zakażenie więc nie miało nic wspólnego z moim poronieniemIlona26 - czytam forum i natknęłam się na Twoje wyniki cytomegalii z zeszłego roku - mam podobne tzn IGM negatywne a IGG >250. W lipcu poroniłam - stąd badania. Czy dobrze rozumiem, że lekarz Ci powiedział że tak wysokie IGG jest przyczyna poronienia?