Oluś, na usg przez brzuch lekarze nie widzieli, natomiast na transwaginalnym dwa rogi jak nic było widać. Według mojej lekarki to mała wada, macica ma kształt serca, potwierdziła to też lekarka po zabiegu, ona przecież wszystko najlepiej widziała
((. Jak pójdę na konsultację, to dla spokoju zrobię jeszcze to usg, chcę wiedzieć dokładnie ile ma to przewężenie mm. Przy dwurożnej podaje się też podobno jakieś leki na rozciągnięcie macicy, ale muszę dokładnie wypytać też pod Twim kontem bo wierze, że nie długo Wam się poszczęści i będziesz pisać nam o ciąży
Ja dopiero skończyłam antyb i od poniedziałku badania, w sumie to powtarzam i drażę temat, jedynie badania pod kontem zespołu są dla mnie nowością.
Dziewczynki 30 to kwiat wieku, ja mam 26 i zawsze chciałam mieć przed 30 dwójkę dzieci i chociaż dalej mam nadzieje, że tak bedzie to wiem, że w życiu nie ma sensu stawiać sobie takich cezur czasowych. Jak to ktoś powiedział, że ludzie nie żyją tylko planują
coś w tym jest bo ja ja sama tak robie. Obiecałam sobie, że teraz tak nie będzie
Moja szwagierka mieszka we Włoszech i ma partnera Włocha, też jest przed 30 i ona mówi, że z jej koleżanek w pracy żadna przed 30 nie ma dziecka! Tam jest normą rodzić po 35 roku życia, więc wszytko zależy od punktu siedzenia. Co nie zmienia faktu, że wierzę, że niedługo wszystkie będziemy tulić swoje dzieciątka
Sciskam Was mocno