reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
To już chyba przesada z tym "niedotykaniem". Wiedziałam, że nie wolno głaskać, ale żeby nie dotykać ? Dziwne są te wszystkie pielęgniarki, położne, nie mówiąc już o lekarzach .
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Azik dzidzia w normie 14 cm A ja też głaszcze jak się smaruję dwa razy dziennie i kreme i oliwką. I czasmai pogłaszczę jak proszę o zademonstrowanie umiejętności fizycznych Tatusiowi
ja wiedziałam o tym że nie możn ale tydzień temu myłam okna i wieszałam firanki, a nawet przesuwałąm mebelki
za to nie dam rady nie głaskać się po brzuchu bo mam taki nawyk że jak nie mam co z rękami zrobić to trzymam i głaszczę brzuszek
za to nie dam rady nie głaskać się po brzuchu bo mam taki nawyk że jak nie mam co z rękami zrobić to trzymam i głaszczę brzuszek
A
azik
Gość
mamaboo, to może nie ktg ci robili tylko badali tętno, do ktg to takie duze uzadzenie jak usg na kółeczkach z dwoma głowicami...
a gałaskac nie wolno bo wytwarza sie hormon oksytocyna - odpowiadający za wywołanie skurczy porodowych.
no lae bez przesady, oliwke w brzuszek wkremowac alego go nie masowac zbyt długo, tak samo nalezy sie opanowac przed zbyt częstym głaskaniem z miłości niestety.
zwłaszcza jak ktoś ma predyspozycje do skurczy (bo nie na każdego działa)
ja wolę przyłozyć raczke do brzusia, jak dzidzio będzie większe to samo was w ta raczkę kopnie, małe to to a wyczuwa tekie rzeczy cudowne uczucie, i to już za chwilke.
a gałaskac nie wolno bo wytwarza sie hormon oksytocyna - odpowiadający za wywołanie skurczy porodowych.
no lae bez przesady, oliwke w brzuszek wkremowac alego go nie masowac zbyt długo, tak samo nalezy sie opanowac przed zbyt częstym głaskaniem z miłości niestety.
zwłaszcza jak ktoś ma predyspozycje do skurczy (bo nie na każdego działa)
ja wolę przyłozyć raczke do brzusia, jak dzidzio będzie większe to samo was w ta raczkę kopnie, małe to to a wyczuwa tekie rzeczy cudowne uczucie, i to już za chwilke.
reklama