reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Hej... Ja powtarzałam betę w piątek ujemna. Odstawiłam leki i dziś dostałam @.
Jadę dziś do lekarza zapytać się czy możemy podejść od razu do drugiej procedury czy jak on to wszystko widzi.
I tyle u mnie.

reklama
Hejo! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer :) Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer 😂

Hejo! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer :) Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer 😂
Oczywiście że dobry :-) To trzymam mocno kciuki za powodzenie ♥️ odpoczywaj, relaksuje się i czekamy na dobre wieści 🙂

Ja po wizycie. Miesiąc odpoczywam od grudnia nowa stymulacja Menopurem widziałam coś takiego wpisywał.
Powiedział, że nie wie dlaczego te moje komórki się zdegradowaly bo wszystkie badania , stymulację przeszłam książkowo.

reklama
Cześć dziewczyny często przeglądam forum, ale dopiero dziś zdecydowałam się dołączyć... Jestem mamą 5 latka (natural ), 14 miesięcznika (iui przy drugiej próbie ♥️) , od maja staramy się o 3 dzieciątko (może wreszcie będzie dziewczynka ? 😂), 5xIUI nie udane... Nasza doktor stwierdziła że nie ma sensu podchodzić do 6stej próby i będziemy działać z invitro...od 16 listopada zaczynam z zastrzykami (gonapeptyl) później dojdzie Bemfola) ... I tu zaczyna się stres 🙈 jak wasze samopoczucie w trakcie symulacji? Skutki uboczne? . A może jest tu również ktoś kto mieszka w Belgii?

Do góry