reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Hej... Ja powtarzałam betę w piątek ujemna. Odstawiłam leki i dziś dostałam @.
Jadę dziś do lekarza zapytać się czy możemy podejść od razu do drugiej procedury czy jak on to wszystko widzi.
I tyle u mnie.

reklama
Hejo! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer :) Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer 😂

Hejo! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer :) Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer 😂
Oczywiście że dobry :-) To trzymam mocno kciuki za powodzenie ♥️ odpoczywaj, relaksuje się i czekamy na dobre wieści 🙂

Ja po wizycie. Miesiąc odpoczywam od grudnia nowa stymulacja Menopurem widziałam coś takiego wpisywał.
Powiedział, że nie wie dlaczego te moje komórki się zdegradowaly bo wszystkie badania , stymulację przeszłam książkowo.

reklama
Cześć dziewczyny często przeglądam forum, ale dopiero dziś zdecydowałam się dołączyć... Jestem mamą 5 latka (natural ), 14 miesięcznika (iui przy drugiej próbie ♥️) , od maja staramy się o 3 dzieciątko (może wreszcie będzie dziewczynka ? 😂), 5xIUI nie udane... Nasza doktor stwierdziła że nie ma sensu podchodzić do 6stej próby i będziemy działać z invitro...od 16 listopada zaczynam z zastrzykami (gonapeptyl) później dojdzie Bemfola) ... I tu zaczyna się stres 🙈 jak wasze samopoczucie w trakcie symulacji? Skutki uboczne? . A może jest tu również ktoś kto mieszka w Belgii?

Do góry