reklama
fanaberiasnow
Fanka BB :)
Hejo! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer
Katalinazed
No to czekamy na wiadomość co dalejHej... Ja powtarzałam betę w piątek ujemna. Odstawiłam leki i dziś dostałam @.
Jadę dziś do lekarza zapytać się czy możemy podejść od razu do drugiej procedury czy jak on to wszystko widzi.
I tyle u mnie.
Katalinazed
Oczywiście że dobry :-) To trzymam mocno kciuki za powodzenie odpoczywaj, relaksuje się i czekamy na dobre wieściHejo! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro ale walcz nie poddawaj sięHej... Ja powtarzałam betę w piątek ujemna. Odstawiłam leki i dziś dostałam @.
Jadę dziś do lekarza zapytać się czy możemy podejść od razu do drugiej procedury czy jak on to wszystko widzi.
I tyle u mnie.
Katalinazed
Organizm odpocznie i nabierze sił a miesiąc szybko zleciJa po wizycie. Miesiąc odpoczywam od grudnia nowa stymulacja Menopurem widziałam coś takiego wpisywał.
Powiedział, że nie wie dlaczego te moje komórki się zdegradowaly bo wszystkie badania , stymulację przeszłam książkowo.
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ratunku macie jakieś sposoby na zaparcia…boli mnie od tego już podbrzusze…boje się, ze zaszkodzi to maleństwu
Katalinazed
Miałam ten sam problem na początku ciąży. Dużo piłam wody i dieta na szczęście problem minął ok 12 tc.Dziewczyny ratunku macie jakieś sposoby na zaparcia…boli mnie od tego już podbrzusze…boje się, ze zaszkodzi to maleństwu
reklama
Cześć dziewczyny często przeglądam forum, ale dopiero dziś zdecydowałam się dołączyć... Jestem mamą 5 latka (natural ), 14 miesięcznika (iui przy drugiej próbie ) , od maja staramy się o 3 dzieciątko (może wreszcie będzie dziewczynka ? ), 5xIUI nie udane... Nasza doktor stwierdziła że nie ma sensu podchodzić do 6stej próby i będziemy działać z invitro...od 16 listopada zaczynam z zastrzykami (gonapeptyl) później dojdzie Bemfola) ... I tu zaczyna się stres jak wasze samopoczucie w trakcie symulacji? Skutki uboczne? . A może jest tu również ktoś kto mieszka w Belgii?