reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej Ciotki 🙂 ♥️
Życzę każdej cioci sił do walki, a napewno się uda ♥️

My dziś byliśmy na badaniach połówkowych i w końcu wiemy kto ze mną mieszka 🙂 od pierwszego dnia po transferze mój partner mówił mi do brzucha że córcia itp i sie sprawdziło - jest dziewczynka 🙂🍀
Gratulacje ❤️ Duzooooo zdrówka dla was kobietki 😘

Super ♥️ Gratulacje ♥️ jak duża jest już córcia ?
Waży 293g (wg lekarki jest w dolnej granicy normy wielkości i wagi) a w cm nie pamiętam bo zapomniałam ile powiedziała bo mnie rozproszyła tą wagą a w rozpisce są różne wymiary które musiałabym przetłumaczyć 🙈🙂
Wg wagi i wymiarów jest duża na 19 tydz a ja mam 20+2 więc o tydzień młodsza 🙂

Waży 293g (wg lekarki jest w dolnej granicy normy wielkości i wagi) a w cm nie pamiętam bo zapomniałam ile powiedziała bo mnie rozproszyła tą wagą a w rozpisce są różne wymiary które musiałabym przetłumaczyć 🙈🙂
Wg wagi i wymiarów jest duża na 19 tydz a ja mam 20+2 więc o tydzień młodsza 🙂
A no to już prawie 300 gram szczęścia ♥️ i połowa za nami 🙈 kiedy to zleciało ja się pytam 😂

reklama
A no to już prawie 300 gram szczęścia ♥️ i połowa za nami 🙈 kiedy to zleciało ja się pytam 😂
Nie mam pojęcia gdzie ten czas uciekł 🙈 dopiero co startowałyśmy do punkcji i transferu i dzieliłyśmy się strachem który towarzyszył nam ten sam co dziewczyną tutaj teraz 🙈
A teraz... Jeszcze druga połowa i zobaczymy nasze szczęścia ♥️ 🙂

Do góry