reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dzwonię jutro do kliniki jak karzą odstawić leki czekam na miesiączkę i idę na transfer od razu . 😊 A Ty kiedy idziesz ?
bardzo podoba mi się twoje nastawienie 🥰 i walka ❤️ i też będziesz się decydować na 2 zarodki ?
Ja się waham, myślę, rozważam nie wiem sama . Jadę na wizytę po odstawieniu zobaczyć czy wszystko okej .. pod koniec tygodnia

reklama
Dokładnie nie ma co się poddawać!!! Tym bardziej, że macie jeszcze zarodki ❤️

Ogólnie czuję się ok, jedynie jajniki mnie na przemian bolą ale to może dalej po ten punkcji...
A na betę nie wiem.. chciałam iść w środę 8dpt, ale czy to nie będzie za wcześnie...
już powinno być widać lub poczekaj do 10dpt jak miałaś 3dniowa

Nadzieja1992 i Rosse94 dziewczyny walczymy bo mamy o kogo…co nas nie zabije to nas wzmocni…wiem co czujecie bo sama przechodziłam to 5 razy ale nie poddałam się i mam to o czym marzyłam…rossse94 ja w 8 dniu miałam już pozytywny test a w 9 dodatnia beta

reklama
Do góry