Agata19921993
Zaangażowana w BB
Tak w zeszłym roku miałam taka sytuacje jak ty. W 9 dniu beta wynosiła Ok 383 dniowe zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w zeszłym roku miałam taka sytuacje jak ty. W 9 dniu beta wynosiła Ok 383 dniowe zarodki?
I takie podejście mi się podobaCzas pokaże kochana jak coś mam już plan B. Nie poddam się bez walki. A Ty jak się czujesz ? Kiedy idziesz na weryfikację?
GratulacjeHej Ciotki
Życzę każdej cioci sił do walki, a napewno się uda
My dziś byliśmy na badaniach połówkowych i w końcu wiemy kto ze mną mieszka od pierwszego dnia po transferze mój partner mówił mi do brzucha że córcia itp i sie sprawdziło - jest dziewczynka
Świetna wiadomość rośnijcie zdrowoHej Ciotki
My dziś byliśmy na badaniach połówkowych i w końcu wiemy kto ze mną mieszka od pierwszego dnia po transferze mój partner mówił mi do brzucha że córcia itp i sie sprawdziło - jest dziewczynka
Gratulacje Duzooooo zdrówka dla was kobietkiHej Ciotki
Super Gratulacje jak duża jest już córcia ?Hej Ciotki
Waży 293g (wg lekarki jest w dolnej granicy normy wielkości i wagi) a w cm nie pamiętam bo zapomniałam ile powiedziała bo mnie rozproszyła tą wagą a w rozpisce są różne wymiary które musiałabym przetłumaczyćSuper Gratulacje jak duża jest już córcia ?
A no to już prawie 300 gram szczęścia i połowa za nami kiedy to zleciało ja się pytamWaży 293g (wg lekarki jest w dolnej granicy normy wielkości i wagi) a w cm nie pamiętam bo zapomniałam ile powiedziała bo mnie rozproszyła tą wagą a w rozpisce są różne wymiary które musiałabym przetłumaczyć
Wg wagi i wymiarów jest duża na 19 tydz a ja mam 20+2 więc o tydzień młodsza
Nie mam pojęcia gdzie ten czas uciekł dopiero co startowałyśmy do punkcji i transferu i dzieliłyśmy się strachem który towarzyszył nam ten sam co dziewczyną tutaj terazA no to już prawie 300 gram szczęścia i połowa za nami kiedy to zleciało ja się pytam