reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Hej dziewczyny.
Jestem po punkcji jajników 28.09, transfer odroczony bo miałam ponad 15 komórek pobranych. Czekają na nas 2 mroziaczki ❄️❄️ 🙂 rozpoczęłam cykl na estrofemie czekam na wizytę u lekarza i na termin transferu. Stresik jest ale jestem pozytywnie nastawiona 🙂
może jakieś rady przed transferem? Co jeść, czego unikać? Chyba się nie doczekam 🙈
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny ✊✊
Super rezultat :-)
Ja akurat miałam świeży transfer, więc jedyna konkretna rzecz, którą zrobiłam pomiędzy punkcją a transferem to... uraczenie się czerwonym winem :-D A tak poza tym to w sumie od paru miesięcy byłam na podobnej, zdrowej diecie, więc bez wielkiej różnicy przed transferem... Odstawiłam tylko suple brane specjalnie przed punkcją "na dobre komórki" ;-)

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem po punkcji jajników 28.09, transfer odroczony bo miałam ponad 15 komórek pobranych. Czekają na nas 2 mroziaczki ❄️❄️ 🙂 rozpoczęłam cykl na estrofemie czekam na wizytę u lekarza i na termin transferu. Stresik jest ale jestem pozytywnie nastawiona 🙂
może jakieś rady przed transferem? Co jeść, czego unikać? Chyba się nie doczekam 🙈
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny ✊✊
Witamy w naszym skromnym gronie 🙂 Ja przed transferem zadbałam o zdrową dietę, dużo owoców i warzyw, przeszłam na kawę zbożową 🙈 Nie wiem czy to nam pomogło ale udało się za pierwszym razem teraz mamy 18 tydzień ciąży ♥️ Po samym transferze byłam już na wolnym ponieważ pracuje w warunkach szkodliwych, odpoczywałam, pełen relaks tylko cierpliwości trochę brakowało 😂

Hej dziewczyny dzwoniła do mnie położona ... Że jutro ma być transfer, nie za szybko? 🙄 Nic nie gadała o komórkach bo mam dzwonić do embriologow. Zadzwonię tam o 13:00 i zapytam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry