reklama
Artemida90
Fanka BB :)
ja tylko kilka godzin plamilam, ale 10dni po dostałam okres. Tylko ze miałam odroczony transfer z powodu hiperkiDziewczyny a długo się plami po punkcji?
Madame JS
Ja chyba jakiś 1 dzień. Ale po 3 dniach dzwonili do mnie ze szpitala mówiąc, że nawet gdyby dłużej - to normalne.Dziewczyny a długo się plami po punkcji?
Nadzieja1992
Ja tylko na łóżku chwilę po zabiegu i po pierwszej toalecie przed wyjściem ze szpitala.Dziewczyny a długo się plami po punkcji?
Ja do dziś zażywam cyclogest +2 x luteine więc bez wkładki a nieraz nawet podpaski się nie rozstajeJa zażywam cyclogest, jest sporo większa od luteiny i dzieje się tak samo . Stosuje 2 razy dziennie. Dla lepszego komfortu używaj wkładek
Madame JS
A jak się czujesz w ogóle? Kiedy będziesz miała jakieś pierwsze info ?Dziewczyny a długo się plami po punkcji?
Rosse94
Ogólnie ok, nie ma źle. Plamienia mam, dalej trochę.A jak się czujesz w ogóle? Kiedy będziesz miała jakieś pierwsze info ?
W poniedziałek mają mi dzwonić z kliniki między 13-14.
A transfer mam na wtorek, środę lub czwartek.
Katalinazed
Zastrzyki przeciw zakrzepicy brałam je prawie do 12 tv.Dostałam takie leki co to jest Neoparin?
Hej dziewczyny.
Jestem po punkcji jajników 28.09, transfer odroczony bo miałam ponad 15 komórek pobranych. Czekają na nas 2 mroziaczki rozpoczęłam cykl na estrofemie czekam na wizytę u lekarza i na termin transferu. Stresik jest ale jestem pozytywnie nastawiona
może jakieś rady przed transferem? Co jeść, czego unikać? Chyba się nie doczekam
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny
Jestem po punkcji jajników 28.09, transfer odroczony bo miałam ponad 15 komórek pobranych. Czekają na nas 2 mroziaczki rozpoczęłam cykl na estrofemie czekam na wizytę u lekarza i na termin transferu. Stresik jest ale jestem pozytywnie nastawiona
może jakieś rady przed transferem? Co jeść, czego unikać? Chyba się nie doczekam
reklama
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Hej piękny wynik. Ja miałam pobrane 14 i zostało 9Hej dziewczyny.
Ja osobiście nie stosowałam szczególniej diety, funkcjonowałam normalnie, chodziłam do pracy żeby zająć czymś głowę 2 razy podchodziłam do procedury i udało nam się za 5 razem przy dwóch zarodkach. Dzisiaj pod sercem nosze dwa serduszka Zaczynamy 3 miesiąc