reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej dziewczyny pobrali mi 9 komórek w poniedziałek będą dzwonić ile się zapłodnilo - transfer wtorek- czwartek
Żeby się zakrzepica może nie zrobiła nie wiem nie mam tego. Mam acard, luteinę, prolutex to tyle od nich od siebie magnez, kwas foliowy, nervosol tabs, Wit D3Dostałam takie leki co to jest Neoparin?
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Super wynikpowodzenia trzymamy kciukiHej dziewczyny pobrali mi 9 komórek w poniedziałek będą dzwonić ile się zapłodnilo - transfer wtorek- czwartek
Agata19921993
Zaangażowana w BB
ZastrzykiDostałam takie leki co to jest Neoparin?
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Dostałam takie leki co to jest
Ja prawdopodobnie będę musiała brać do końca ciążyWskazaniem do stosowania jest przede wszystkim zapobieganie żylnej chorobie zakrzepowo-zatorowej. Lek przeznaczony jest także do leczenia zakrzepicy żył głębokich, niestabilnej dławicy piersiowej oraz świeżego zawału mięśnia sercowego.
Nadzieja1992
Dziewczyny mam problem z Luteiną wypada mi podczas chodzenia na bieliznę plamy w toalecie pół tabletki widziałam wypadlo co Ja mam zrobić
Deess.
tak jest , nieprzejmuj się część się wchłania część wypada też tak miałam, ja miałam dwie naraz to hardcoreDziewczyny mam problem z Luteiną wypada mi podczas chodzenia na bieliznę plamy w toalecie pół tabletki widziałam wypadlo co Ja mam zrobić
Rosse94
Też dzisiaj muszę dwie dać, aż tak ciężkotak jest , nieprzejmuj się część się wchłania część wypada też tak miałam, ja miałam dwie naraz to hardcore
Nadzieja1992
Miałam w poprzednim opakowaniu 2 na raz teraz mam większą dawkę więc po 1 sztuce. Zdenerwowałam się że większość wypadnie i że tak nie może być. Nawet myślałam żeby do aplikatora wrócić.tak jest , nieprzejmuj się część się wchłania część wypada też tak miałam, ja miałam dwie naraz to hardcore
reklama
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Ja zażywam cyclogest, jest sporo większa od luteiny i dzieje się tak samo . Stosuje 2 razy dziennie. Dla lepszego komfortu używaj wkładekDziewczyny mam problem z Luteiną wypada mi podczas chodzenia na bieliznę plamy w toalecie pół tabletki widziałam wypadlo co Ja mam zrobić