reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dostałam takie leki co to jest Neoparin?

Załączniki

• IMG_20221015_101322_edit_986614118886433.jpg
    IMG_20221015_101322_edit_986614118886433.jpg
    778 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Hej dziewczyny pobrali mi 9 komórek w poniedziałek będą dzwonić ile się zapłodnilo - transfer wtorek- czwartek 😁

Dostałam takie leki co to jest Neoparin?
Żeby się zakrzepica może nie zrobiła nie wiem nie mam tego. Mam acard, luteinę, prolutex to tyle od nich od siebie magnez, kwas foliowy, nervosol tabs, Wit D3

Dostałam takie leki co to jest

Wskazaniem do stosowania jest przede wszystkim zapobieganie żylnej chorobie zakrzepowo-zatorowej. Lek przeznaczony jest także do leczenia zakrzepicy żył głębokich, niestabilnej dławicy piersiowej oraz świeżego zawału mięśnia sercowego.
Ja prawdopodobnie będę musiała brać do końca ciąży 🙉

tak jest , nieprzejmuj się część się wchłania część wypada też tak miałam, ja miałam dwie naraz to hardcore
Miałam w poprzednim opakowaniu 2 na raz teraz mam większą dawkę więc po 1 sztuce. Zdenerwowałam się że większość wypadnie i że tak nie może być. Nawet myślałam żeby do aplikatora wrócić.

reklama
Do góry